Főoldal > AKTUÁLIS > Kisebb baleset érte Victoria Beckhamet

Kisebb baleset érte Victoria Beckhamet

balesetegészségmegőrzéskülföldi sztársztárVictoria Beckham
0

Írta:

Fotója alapján arra következtetünk, hogy síelés közben történhetett vele valami.

A Beckham család nemrég a franciaországi Saint Gervais-ban síelt, és bár Instagram-fotóik alapján úgy tűnt, minden szuper volt, Victoria pár nappal ezelőtt megosztott fotóját látva szerintünk azért mégsem volt a vakáció fenékig tejfel. A Spice Girlből lett divatgurut ugyanis kisebb baleset érte – a képén olvasható szövegből mi arra következtetünk, hogy síelés közben történhetett valami.

Szerencsére viszont úgy tűnik, a bajnál nagyobb lehetett az ijedtség (ha egyáltalán), és valószínű, hogy már ez a kis sebhely sem sokáig emlékezteti a dizájnert erre a “kalandra”.

Egyébként bármennyire kételkednek is ebben sokan, a 44 éves világsztár nagyon aktív életet él. Minden reggel fél 6 és 6 között kel, és futópadra pattan, ahol háromnegyedórás futással indítja a napot. Hogy jobban teljen az idő, dokumentumfilmeket néz, vagy azokat a műsorokat, amiket felvett előző nap. Ezt a 45 percet tehát énidőnek is szánja, és maximálisan ki is élvezi. “Csak ilyenkor van időm tévét nézni, és mindig alig várom” – mondta. Majd hozzátette: ezt követően személyi edzőjével dolgozik 30 percet lábra, 30 percet karra, majd plank gyakorlatok következnek.

A reggeli edzést követően viszi iskolába a gyerekeit, de persze, mint minden családnál, néha náluk is borul a szépen elrendezett napirend. “Van, hogy csak az edzés feléig jutok, amikor el kell szaladnom a srácokkal a suliba. Aztán amikor hazaérek, folytatom. A sport számomra nagyon pozitív dolog, és most már része annak, aki vagyok” – nyilatkozta.

De mindannyian sejthetjük, hogy ez nem volt mindig így, sőt, volt idő, amikor el sem tudta volna képzelni a világ a folyton tűsarkakon tipegő Spice Girlről, hogy edzőcipőt húzna. A rossz nyelvek szerint elképesztő diétákat vetett be vékony alakja megőrzéséért, állítólag napokig képes volt magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vizet ivott. Sőt, olyasmit is írtak róla a pletykalapok, hogy olykor csak alkoholból szerezte be a szükséges kalóriákat.

Ezek a hírek – vagy inkább híresztelések – viszont Victoriát a mai napig nem érdeklik. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja. Nekik szeretne pozitív példát mutatni, és miattuk akar sokáig élni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X