Főoldal > AKTUÁLIS > A meztelen jógás lány fotóitól lehidalsz

A meztelen jógás lány fotóitól lehidalsz

egészségjógameztelen jógamozgássport
0

Írta:

A meztelen jóga sok embert megihletett, és nagyon sokan követik a példáját, de a műfajnak továbbra is Nude Girl a koronázatlan királynője. Ezen nem is csodálkozunk, fotói elképesztőek!

Napjaink egyik legkedveltebb mozgásformája a jóga, ami nem csak a testünket teszi formássá és hajlékonyabbá, de a stresszoldásban is rengeteget segít. Sőt, nemrég egy a Journal of Alzheimer’s Disease című szakfolyóiratban megjelent tanulmány szerint a jóga és a meditáció segít frissen tartani az agyat, miközben a hangulatot és a tudatosságot is javítja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stressed? I’m an emotional person – I feel stressed very often even about things that don’t matter that much. It’s frustrating but it’s just the way I am… I’ve learned to accept it and that’s already a step forward. Of course I try to control it but maybe you can understand what I mean. What really helps me the most is talking about it and sharing my thoughts. The most important things to keep my emotions in balance are my (morning) yoga routine and having a cup of tea in the evening, a moment just for myself. ❤ If you feel often stressed, have you figured out what makes you feel better? 😊 ❤ Photo taken at the beautiful hillside pool villa @villablueview / @theluxenomad / @lvh_villas #nature #yoga #ocean #villablueview #theluxenomad #luxuryvillasandhomes

Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) által megosztott bejegyzés, Febr 4., 2019, időpont: 10:43 (PST időzóna szerint)

De miben segít még?

  • Kutatások bizonyítják, hogy az immunrendszer erősödik, a gyulladások csökkennek, jelentősen javul az anyagcsere, és a stresszt sokkal jobban kezelik azok, akik elkezdtek jógázni
  • A különböző csavarások, oldalra hajlítások, fordított testhelyzetek serkentik az emésztést, fokozzák a bélműködést, az anyagcserét, ezáltal nemcsak a méreganyagok ürülnek ki a szervezetünkből, hanem a kilók is gyorsabban olvadnak le
  • Nemcsak a fizikai aktivitást, az állóképességet javítja a rendszeres gyakorlás, hanem az elmére és a testre is rendkívül pozitívan hat

A meztelen jóga is hódít

Nude_yogagirlnek, azaz a meztelen jógás lánynak népes tábora van az Instagram-oldalán, ami napról napra csak növekszik. Azt mondja magáról, hogy a célja, saját testük elfogadására inspirálni másokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

One question once a week…. How would you describe yourself in three words? ❤ My answer – Sensitive, honest and creative. 😊 Ps. I’m in Bali now and I’m sharing my trip daily on IG stories!

Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) által megosztott bejegyzés, Márc 1., 2019, időpont: 8:35 (PST időzóna szerint)

„A meztelen jógázástól szabadnak érzem magam” – mondta korábban az egyébként fotós nő, aki bár évek óta jógázik, csak az elmúlt pár évben kezdett el napi rendszerességgel tornázni. Azt mondja, korábban neki is rengeteg problémája a volt a teste elfogadásával. „A korábban az életem egyik legnagyobb problémája volt, hogy állandóan hibákat láttam a testemen mindenütt, emiatt képtelen voltam szeretni, akár elfogadni önmagam” – mondta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

One question once a week… Is the life you are living the life you want to be living? ❤ ❤ Ps. Another question for you on my IG stories.

Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) által megosztott bejegyzés, Febr 19., 2019, időpont: 9:38 (PST időzóna szerint)

Ma már pedig meztelen, de már-már művészi fotóival meghódította a világhálót, gyakorlatilag ő lett a meztelen jógázás koronázatlan királynője, aki az arcát sosem fedi fel. Azt vallja, hogy nem ismertté szeretne válni, csak inspirálni akarja az embereket, hogy fogadják el önmagukat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

One question once a week… What is your first thought when you look at yourself in the mirror? ❤

Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) által megosztott bejegyzés, Jan 31., 2019, időpont: 9:21 (PST időzóna szerint)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X