Főoldal > AKTUÁLIS > Anne Hathaway ezért hagyott fel a vegán étrenddel

Anne Hathaway ezért hagyott fel a vegán étrenddel

Anne Hathawaycukormentesdiétaétrendkülföldi sztárpaleosztárvegán
0

Írta:

A 36 éves színésznő évekig nem evett állati eredetű termékeket.

Anne Hathaway hosszú időn át csak növényi alapú étrend szerint táplálkozott – még az esküvőjén is vegán menüt szolgáltak fel a vendégeknek. Aztán jött egy kemény fizikai próbatétel, a Csillagok között című mozi forgatása, ahol “munkaruhaként” egy 18 kilós űrruhát kellett viselnie.

“Nem éreztem magam jól, sem egészségesnek, sem pedig erősnek” – nyilatkozta később, majd hozzátette, hogy az izlandi forgatáson egy étteremlátogatás alkalmával kattant át nála valami, ott ugyanis Matthew McConaughey javaslatára evett egy kis lazacot. Másnapra jobban lett.

Anne manapság már kicsit kevésbé szigorú önmagával: ha húslevest szeretne, akkor engedélyez magának egy keveset, de mivel alapvetően elég óvatos az adagokkal, a húsfélék és húsételek fogyasztását sem viszi túlzásba.

Ha kényeztetésről van szó, szívesen fogyaszt egy kis extra adag sajtot – kedvencei a juh- és kecskesajt -, de szívesen kanalaz görög joghurtot is. További kedvencei közt korábban felsorolta a halakat, a tojást, a friss zöldségeket, gyümölcsöket, a mandulát és a mandulatejet is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#SandraBullock, you’re even more delicious than the cream puffs you sent over #oceans8

Anne Hathaway (@annehathaway) által megosztott bejegyzés, Máj 24., 2018, időpont: 1:13 (PDT időzóna szerint)

A 36 éves színésznő odafigyel magára, pontosabban arra, hogy sok vitamint és egészséges ételeket fogyasszon és rendszeresen mozogjon, mert hisz abban, hogy az életmódunk határozza meg az életminőségünket.

Ha forgatásra készül, mindent belead, hogy elérje a szerephez szükséges formát, de ha csak a saját fittsége megőrzése érdekében edz, beéri egy kis futással, túrázással, bringázással és súlyzós gyakorlatokkal. Ezen kívül pedig – ha teheti – szívesen választ vízi- vagy vízparti mozgásformákat.

Lefogyott az Oscar-díjért

Korábban a drasztikus fogyástól sem riadt vissza: a Nyomorultak című film forgatása alatt a színésznőnek csaknem 10 kilótól kellett megszabadulnia, amit szigorú diétával ért el: napi 500 kalóriát vitt be a szervezetébe, állítólag csak két alma és egy proteinturmix fogyasztásával.

Súlycsökkenése tényleg látványosra sikerült, és hozzátett alakításához, mely végül Oscar-szobrocskát is hozott számára. Ennek ellenére senkinek sem ajánlanánk, hogy kövesse a példáját, hiszen – csillogó szobrok és elismerések ide vagy oda – az egészségünk a legnagyobb kincs!

Fotók: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X