Főoldal > AKTUÁLIS > Így lendült újra csúcsformába 3 hónappal a szülés után Carrie Underwood

Így lendült újra csúcsformába 3 hónappal a szülés után Carrie Underwood

babaCarrie Underwoodénekesnőfogyáskülföldi sztársúlycsökkenéssztárterhesvárandós
0

Írta:

A képeket elnézve szinte hihetetlen, hogy 3 hónapja született meg az énekesnő második gyereke.

A hétvégén Las Vegasban adták át a country zene csillagainak a szokásos éves elismeréseket, és még a rosszindulatú kommentelőknek is el kell ismerniük, hogy az American Country Music Awards egyik legszebb (ha nem A Legszebb) sztárja bizony Carrie Underwood volt, aki három hónapja adott életet második kisfiának, Jacobnak.

A 36 éves énekesnő tündöklő szépség volt ebben a Nicolas Jebran ruhában, de a mi ízlésünk szerint egy kicsit sok sminket viselt – ő anélkül is gyönyörű. Sportoló férjével, Mike Fisherrel jól kiegészítik egymást.

A country énekesnő már az első várandóssága előtt és a terhesség alatt is aktív volt, akkor nem is aggódott a felszedett kilók miatt: a szülés után könnyebben kezdte újra a sportot, és nem volt olyan nehéz dolga az alakformálással sem.

Most viszont azt nyilatkozta, hogy bár második várandóssága és a kis Jacob születése előtt is rendszeresen sportolt, az elmúlt hetekben kőkeményen megdolgozott alakja visszanyeréséért. “Sokkal nehezebb volt most újra formába lendülnöm, mint az első gyerekünk, Isaiah születése után. Mostanában elég kemény is voltam magammal – mondta, majd hozzátette – Észrevettem, hogy nem tudok olyan gyorsan és olyan messzire futni, mint korábban, illetve, hogy nem tudok annyi súlyt megemelni, és nem megy már annyi ismétlés sem, mint mondjuk egy éve.”

Még mielőtt bárki elítélné őt azért, hogy ennyire sürgeti a fogyást a második kisfia születése után, Carrie azt is elmondta, hogy mindez azért van, mert nagyon szeretne újra önmaga lenni. Tudja, hogy mit bír a teste, és nem is szeretné túlfeszíteni a húrt. Szerintünk egy kis türelemmel és fokozatos edzésmunkával hamarosan úgyis eléri a célját, hiszen fiatal, erős, és évek óta sportol – szóval mondhatjuk, hogy remek alapjai vannak.

Az énekesnőre egyékbént sportoló kedvese is inspirálóan hat az aktív életmódban. „Gyakran járok futni és úszni, de azt hiszem, a legtöbb kalóriát a fellépéseimet égetem el, mert a színpadon folyamatos mozgásban vagyok” – mondta korábban.

A koncertjei előtt igyekszik olyan ételeket fogyasztani, melyek bőségesen biztosítanak energiát számára a színpadon. „Korábban sokszor csak valami gyorséttermi nyalánkságot faltam fel, hogy csillapítsam az éhségem, amitől persze gyorsan éhes lettem ismét. Manapság már inkább a megfelelő proteinbevitelre figyelek” – magyarázta.

Négy évvel ezelőtt egy talk show-ban árulta el, hogy szereti kolbásszal kezdeni a napot, ám mivel vegetáriánus, kedvenc reggelije hús helyett szójából készül. Másik kedvenc étele a pizza, sok sajttal. „Néha nehéz megállnom egy-két szeletnél, de igyekszem” – mondta.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X