Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston megmutatta vadabb énjét

Jennifer Aniston megmutatta vadabb énjét

fotózásJennifer Anistonkülföldi sztárszexiszexi fotókszínésznősztár
0

Írta:

Bevállalta a latex ruhát, méghozzá melltartó nélkül.

A vígjátékok vicces csaja, a Jóbarátok Rachelje, a “szomszéd lány”, akinek soha nincs igazán szerencséje a szerelemben… ilyen és ezekhez hasonló dolgok juthatnak neked is eszedbe Jennifer Aniston nevének hallatán. Legutóbb viszont egy ritkán – vagy talán még sosem – látott oldalát is megmutatta a kamerák előtt, mert hogy egy malibui fotózáson bevállalt egy vadabb szerkót: fekete latex ruhában pózolt a kamerák előtt, és még melltartót sem viselt. Neked bejön Jen vadabb énje?

jennifer aniston

Mint azt nemrég mi is megírtuk, a színésznő idén februárban hatalmas bulival ünnepelte 50. születésnapját, de nem tűnik ötvenesnek: most is szuper formában van. Persze, vágják rá sokan azonnal, megteheti, hogy eleget pihen és sokat költ magára, de szerintünk az ő esetében nem csak a pénzen múlik a dolog. A színésznőt ugyanis körbelengi valami olyan optimista, derűs, pozitív, életigenlő szemlélet, ami valószínűleg hatalmas szerepet játszik abban, hogy ilyen csodásan néz ki.

Egyébként ha már a pénzt említettük az előbb, a világsztár testi-lelki egészsége és jóléte érdekében egy brit lap értesülései szerint tényleg nem sajnál mélyen a zsebébe nyúlni. A hétköznapokon is két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ez pedig a hírek szerint heti 225 ezer forintnak megfelelő dollárjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Ami pedig a mozgást illeti, Jen nemrég teljesen beleszeretett a bokszba, ezen kívül szereti a napjait jógával indítani. Nemrég kiderült, hogy ez miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen ledobja a ruháit, mielőtt jógázni kezdene. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.

Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezem is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X