Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Hudson 12 kilót akar leadni a szülés után

Kate Hudson 12 kilót akar leadni a szülés után

babadiétaétrendfogyáskate hudsonkülföldi sztársúlycsökkentéssztárszülés
0

Írta:

Jó úton halad célja felé.

Október másodikán született meg Kate Hudson és Dani Fujikawa kislánya, Rani Rose, és Kate – a sztárok közt a valódi, hús-vér nőket preferáló rajongók nagy örömére – a szülést követő első néhány hétben nem sürgette a fogyást, inkább igyekezett kihasználni minden percet, amit kislányával tölthet. Decemberben viszont már elérkezettnek látta az időt, hogy valamivel többet tegyen a vonalai visszanyeréséért, ezért újrakezdte az edzéseket, és csatlakozott a Weight Watchershez – ő is a súlycsökkentő program egyik sztárnagykövete lett.

A Prevention.com azt írta, Kate tavaszig 12 kilót akar leadni a program segítségével, és szerintünk jó úton van efelé – sőt, lehet, hogy már el is érte a célját -, mindenesetre egy dolog biztos: a Daily Front Row Awards gálán káprázatosan gyönyörű volt ebben a vörös Oscar De La Renta ruhában!

Harmadik terhességét a hírek szerint az első időszakban nehezen viselte. Kate is elmondta, hogy akkor rettenetesen megszenvedte a reggeli (és olykor nap közbeni) rosszulléteket, hányingert, hányást. „Ez volt minden idők legkeményebb első trimesztere” – árulta el az Instagramon.

A második és harmadik trimesztert már könnyebben viselte, és persze akkor is nagyon vigyázott magára. Az örökké aktív sztármami valószínűleg egy kicsit engedékenyebb  is volt magával, ami az étrendjét és a finomságokat illeti, és a mozgással kapcsolatban is egy picit visszafogottabb lett.

Pedig ő az a híresség, aki amúgy fél órába is bele tud sűríteni egy jó kis mozgást! „Ha csak 20 perced van, az is elég lehet egy kiadós edzésre. Nekem az vált be, hogy háromszor 3 percet ugrókötelezek. Ez egyszerűnek tűnik, de eléggé intenzív kardió edzés, utána általában csodálkozom, mennyire leizzadok” – nyilatkozta korábban.

Egyébként a hét 6 napján izzasztja meg magát, vékony és nőiesen izmos végtagjait kedvenc mozgásformái váltogatásával edzette tökéletesre. Leggyakrabban Pilatesre jár, amit olykor túrázással, máskor jógával vagy bringázással egészít ki.

És bár a pletykák szerint második gyermeke születése után elég szigorú volt magához, hogy néhány hónap alatt leadhassa a terhessége alatt felszedett kilók nagy részét, Kate elmondása szerint inkább az átgondolt, egészséges táplálkozás és a mértékletesség híve.

Ennek jegyében két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset, például egy finom salátát grillezett csirkemellel, egy maréknyi mandulát vagy néhány szem gyümölcsöt. Emellett napi 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, hogy még inkább fokozza a zsírégetést.

Ha mégis felszaladna rá pár kiló, akkor visszafogja a szénhidrátok fogyasztását, így nemet mond például a kenyérre, a tésztafélékre, de még a csokira is. Ilyen aktív életmód mellett viszont csak nagyon ritkán kényszerül ilyesmire, így olykor még kedvenc olasz tésztáiból is engedélyezhet magának egy-egy tányérnyit.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X