Főoldal > AKTUÁLIS > Halle Berry megsérült

Halle Berry megsérült

Halle Berrykülföldi sztársérülésszínésznősztár
0

Írta:

Sérülése a John Wick 3 forgatására való felkészülés során történt, de hogy pontosan hogyan, azt senki sem tudja.

A John Wick 3 című mozi kapcsán nemrég az Extrának adott interjút Halle Berry, és rejtélyes sérüléséről is mesélt. Ugyanis, mint elmondta, a forgatásra való felkészülés során eltörte három bordáját – azt azonban senki sem tudja, ez pontosan hogyan is történt.

Halle egyébként elsőre nem vette túl komolyan a sérülést, és forgatott is sérülten egy ideig – nyilván örült, hogy egy olyan, általa igencsak nagyrabecsült kollégával játszhat együtt, mint Keanu Reeves -, azonban eljött az a pont, amikor a fájdalomtól már nem tudta folytatni a munkát.

Kis kényszerpihenő következett, addig állt a forgatás, és amikor visszatért, már minden rendben ment tovább.

Halle Berry egyébként fegyveres- és kutyás tréningen is részt vett, emellett kaszkadőrmutatványokat is gyakorolt, közben pedig edzőjével sem állt le az erősítő edzésekkel és kicsit jobban figyelt az étrendjére. Ez egyébként az elmúlt évek, évtizedek alatt már természetessé vált számára, ugyanis 1989 óta tudja, hogy cukorbeteg. Ezért próbálja kerülni a stresszt, és szinte csak zöldségeket, salátákat, sovány húst eszik, és a cukrokkal nagyon óvatosan bánik.

A mozgás is az élete része: minden nap, de legalább heti 4-5 alkalommal 90 percet szán sportolásra. Ilyenkor kardió gyakorlatokat végez, például fut, kerékpározik, ellipszistrénerezik, lépcsőzik vagy úszik. Ezt követően pedig 10 percen át súlyzós gyakorlatokat és felüléseket végez, amit guggolásokkal és kitörésekkel egészít ki.

Várandósságai alatt is sportolt: jógázott, tornázott, sokat sétált, ugyanakkor betartotta azt a szabályt, hogy amikor a mozgás nem esik annyira jól, akkor nem szabad erőltetni. „Nagyon élvezte a terhességeit. A második gyerekét várva folyton arról beszélt, hogyan rendezik majd be a babaszobát. Halle imádja a gyerekeket, és annyira várta a kisfia születését.” – mondta akkoriban a színésznő egyik ismerőse.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Don’t be eye candy, be soul food. 🌹

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés, Dec 16., 2018, időpont: 12:38 (PST időzóna szerint)

Halle Berry 52 éves (bármilyen hihetetlennek hangzik is), de szerinte a kor csak egy szám, és ez őt egy cseppet sem érdekli. Azaz hogy talán egy dolog miatt mégis: úgy véli, ahogy egyre idősebbek leszünk, úgy válunk egyre magabiztosabbakká. „Az idő múlása nemcsak ijesztő lehet, hanem csodálatos dolog is. Én például nagyon boldog és hálás vagyok, hogy másként tekinthetek néhány dologra, például az anyaságra is” – nyilatkozta korábban.

Fotók: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X