Főoldal > AKTUÁLIS > Blake Lively újra gyereket vár

Blake Lively újra gyereket vár

Blake Livelykismamakülföldi sztárRyan Reynoldssztárterhes
0

Írta:

Blake Lively és Ryan Reynolds korábban is mondogatták már, hogy nagy családot szeretnének, és ez már nem is csupán távlati terv számukra: két kislányuk után immár úton a harmadik baba is.

Blake Lively alaposan meglepett mindenkit a Pokémon – Pikachu, a detektív New York-i premierjén, ahová férje oldalán érkezett. Mert hogy ott derült ki, hogy ismét babát várnak, méghozzá immár a harmadik közös gyerkőcüket. A 31 éves színésznő pocakja már szépen gömbölyödik.

NEW YORK, NY - MAY 02:  Blake Lively and Ryan Reynolds attend the premiere of "Pokemon Detective Pikachu" at Military Island in Times Square on May 2, 2019 in New York City.  (Photo by Steven Ferdman/Getty Images)

A titkot eddig ügyesen megőrizték. Blake szinte teljesen visszavonult a nyilvános szereplésektől az utóbbi időben, és az Instagramra is hónapokkal ezelőtt posztolt utoljára. Ráadásul családjuk és barátaik sem kotyogták el a hírt a médiának, ami a sztárvilágban azért elég ritka kincs.

Azt egyelőre nem tudjuk, mikor jön pontosan a baba, illetve hogy mikor tér vissza újra a hivatásához a szőke színésznő, de az szerintünk biztos, hogy a pluszkilók leadásával harmadik gyermeke születése után sem lesz gondja, ugyanis igazi örökmozgó.

Sokféle sportot szeret, és amellett, hogy új mozgásformákat is szívesen kipróbál, bevált edzésprogramját sem adja fel semmi pénzért. Most nyilván lazábban veszi a sportolást, de korábban heti 4 alkalommal járt konditerembe, ahol 90 perces edzéseken vett részt személyi edzője irányításával.

Blake általában has- és hátizom-erősítést, valamint az egész testet átmozgató gyakorlatokat végez. Ez önmagában is elég hatékony, de olykor be kell keményíteni: a megszokott edzéseket a színésznő egy-egy film előtt speciális edzőtervre cseréli. A Zöld lámpás című mozi forgatása előtt például guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal erősített, amit kardió gyakorlatok követtek. Blake a hétköznapokon is szívesen használja a futópadot, mert úgy érzi, ez is hozzájárul jó erőnléte és fittsége megőrzéséhez.

A rendszeres edzésekhez átgondolt étrend is társul nála. Ennek értelmében reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát eszik balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I may not know how to make a macaron to save my life. But dang gurl, mama knows how to decorate them!! (Give me a piping bag and some petals and my ego is unmanageable.)

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés, Máj 29., 2018, időpont: 3:28 (PDT időzóna szerint)

A desszerteket sem utasítja vissza, de mértéket tart, legfeljebb csak egy-egy falat édességet vagy fagyit eszik. Nehéz nemet mondania – főleg várandósan –, de mivel nagyon céltudatos, szinte mindig sikerül megállnia egy-két falat finomságnál.

Szomját általában szénsavmentes ásványvízzel oltja, de ha kedve és ideje engedi, friss zöldség- és gyümölcsleveket is facsar magának. Ezek nemcsak vitamindúsak, hanem finomak, frissítőek, és nagyon egészségesek is, ezért váltak még évekkel ezelőtt Blake nagy kedvenceivé.

Fotók: Getty


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X