Főoldal > AKTUÁLIS > Blake Lively, a dekoltázskirálynő

Blake Lively, a dekoltázskirálynő

Blake LivelygálahírességHollywoodkülföldi sztárRyan Reynoldsszínésznősztársztárpár
0

Írta:

A Pletykafészek színésznője ismét elég merész ruhát választott.

Lehet, hogy otthon kinyúlt mackóban rohangál két kisgyereke után, de ha meg kell jelenni valahol, Blake Lively mindig megadja a módját. A Pletykafészek színésznője szeret szexisen, mélyen dekoltált ruhákban megjelenni, de mindig ügyel arra, hogy a jó ízlés határain belül maradjon.

Legutóbb férjével, Ryan Reynolds-al jelent meg A Quiet Place premierjén, méghozzá ebben a mélyen dekoltált, különleges ruhában. Merész vagy inkább furcsa ez a ruhaválasztás – te mit gondolsz?

Akár bejön neked Blake ruhaválasztása, akár nem, egy biztos: alakjára nem lehet panasz. A Pletykafészek sztárja második gyermeke születése után is gyorsan formába hozta magát. Azt nyilván nem nagyon fogjuk megtudni, hogy pontosan hogyan csinálta, de valószínűleg – első terhessége utáni fogyásához hasonlóan most is – nagy szerepet játszhatott az, hogy Blake igazi örökmozgó. Számos sportot szeret, és amellett, hogy új mozgásformákat is szívesen kipróbál, bevált edzésprogramját sem adja fel semmi pénzért.

Heti 4 alkalommal jár konditerembe, ahol 90 perces edzéseken vesz részt személyi edzője irányításával. Általában has- és hátizom-erősítést, valamint az egész testet átmozgató gyakorlatokat végeznek. Ez önmagában is elég hatékony, de olykor be kell keményíteni: a megszokott edzéseket a színésznő egy-egy film előtt speciális edzőtervre cseréli.

A Zöld lámpás című mozi forgatása előtt például guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal erősített, amit kardió gyakorlatok követtek. Blake a hétköznapokon is szívesen használja a futópadot, mert úgy érzi, ez is hozzájárul jó erőnléte és fittsége megőrzéséhez.

A rendszeres edzésekhez átgondolt étrend is társul a színésznőnél, ennek értelmében reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát eszik balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket.

A desszerteket sem utasítja vissza, de mértéket tart, legfeljebb csak egy-egy falat édességet vagy fagyit eszik. Nehéz nemet mondania – főleg várandóssága idején érezte ezt –, de mivel nagyon céltudatos, szinte mindig sikerül megállnia egy-két falat finomságnál.

Szomját általában szénsavmentes ásványvízzel oltja, de ha kedve és ideje engedi, friss zöldség- és gyümölcsleveket is facsar magának. Ezek nemcsak vitamindúsak, hanem finomak, frissítőek, és nagyon egészségesek is, ezért váltak még évekkel ezelőtt Blake nagy kedvenceivé.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X