Főoldal > AKTUÁLIS > Blake Lively felismerhetetlen!

Blake Lively felismerhetetlen!

Blake Livelyfilmszerepszépségszínésznősztár
0

Írta:

Te sem ismernéd fel, ha így jönne szembe az utcán.

A színészek, színésznők gyakran vállalják be egy-egy szerep kedvéért azt, hogy bizony átalakulnak – néha nem is kicsit. Blake Lively is így tett: vasárnap kapták őt lencsevégre New Yorkban, ahol a The Rhythm Section című filmjét forgatja, de szerintünk a fotósoknak sem volt könnyű dolguk, mert a híres színésznő alig volt felismerhető a forgatáson.

Ennek fő oka, hogy a hosszú szőke hajáról ismert sztár most rövid, sötétbarna frizurával mutatkozott a forgatáson, illetve egy vörösesszőke parókában is készültek róla fotók. Egyesek szerint a barna most az igazi haja, mások viszont azt állítják, az is csak paróka. Hát, a többség reméli, hogy utóbbi tábornak van igaza, és hogy az átalakulás csak a forgatás idejére szól. Blake ugyanis hosszú szőke hajával az igazi – vallják a rajongók.

Az viszont tény, hogy a negyvenes évek világa – ahol új filmje játszódik – nagyon jól áll a színésznőnek: a produkcióban hordott darabok kiemelik vékony alakját, főleg a derekát. A Pletykafészek sztárja második gyermeke születése után is gyorsan formába hozta magát. Azt nyilván nem nagyon fogjuk megtudni, hogy pontosan hogyan csinálta, de valószínűleg – első terhessége utáni fogyásához hasonlóan most is – nagy szerepet játszhatott az, hogy Blake igazi örökmozgó. Számos sportot szeret, és amellett, hogy új mozgásformákat is szívesen kipróbál, bevált edzésprogramját sem adja fel semmi pénzért.

Heti 4 alkalommal jár konditerembe, ahol 90 perces edzéseken vesz részt személyi edzője irányításával. Általában has- és hátizom-erősítést, valamint az egész testet átmozgató gyakorlatokat végeznek. Ez önmagában is elég hatékony, de olykor be kell keményíteni: a megszokott edzéseket a színésznő egy-egy film előtt speciális edzőtervre cseréli.

A Zöld lámpás című mozi forgatása előtt például guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal erősített, amit kardió gyakorlatok követtek. Blake a hétköznapokon is szívesen használja a futópadot, mert úgy érzi, ez is hozzájárul jó erőnléte és fittsége megőrzéséhez.

A rendszeres edzésekhez átgondolt étrend is társul a színésznőnél, ennek értelmében reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát eszik balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket.

A desszerteket sem utasítja vissza, de mértéket tart, legfeljebb csak egy-egy falat édességet vagy fagyit eszik. Nehéz nemet mondania – főleg várandóssága idején érezte ezt –, de mivel nagyon céltudatos, szinte mindig sikerül megállnia egy-két falat finomságnál.

Szomját általában szénsavmentes ásványvízzel oltja, de ha kedve és ideje engedi, friss zöldség- és gyümölcsleveket is facsar magának. Ezek nemcsak vitamindúsak, hanem finomak, frissítőek, és nagyon egészségesek is, ezért váltak még évekkel ezelőtt Blake nagy kedvenceivé.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X