Főoldal > AKTUÁLIS > Blake Lively csöves lett

Blake Lively csöves lett

Blake LivelyfilmruhaRyan Reynoldsszínésznősztár
0

Írta:

A sztár férje viccből osztotta meg a következő képet. Te azonnal rájössz, ki van rajta?

#nofilter – ezzel a hashtaggel osztotta meg feleségéről a következő, hát finoman fogalmazva elég előnytelen képet egy hollywoodi híresség. Már mutatjuk is a felvételt, és kíváncsiak vagyunk rá, hogy te elsőre rájöttél-e, melyik ismert színésznőt látod a fotón? Illetve, ha sikerült felismerni, neked mennyi időbe telt?

Nos hát, most már eláruljuk: a képet Ryan Reynolds osztotta meg, és a felvételen feleségét, Blake Lively-t látod, aki a The Rhythm Section című film dublini forgatásán nézett így ki. Bő és előnytelen ruhák, nem túl csinos cipő, kevés smink, borzalmas sapka – nem ezt szoktuk meg Blake-től. Sőt, épp ellenkezőleg: ő az a színésznő, aki mindig kifogástalanul néz ki, és csinosan öltözik fel, legyen szó akár egy baráti összejövetelről, akár egy díjátadó gáláról.

A Pletykafészek sztárja második gyermeke születése után is gyorsan formába hozta magát. Azt nyilván nem nagyon fogjuk megtudni, hogy pontosan hogyan csinálta, de valószínűleg – első terhessége utáni fogyásához hasonlóan most is – nagy szerepet játszhatott az, hogy Blake igazi örökmozgó. Számos sportot szeret, és amellett, hogy új mozgásformákat is szívesen kipróbál, bevált edzésprogramját sem adja fel semmi pénzért.

Heti 4 alkalommal jár konditerembe, ahol 90 perces edzéseken vesz részt személyi edzője irányításával. Általában has- és hátizom-erősítést, valamint az egész testet átmozgató gyakorlatokat végeznek. Ez önmagában is elég hatékony, de olykor be kell keményíteni: a megszokott edzéseket a színésznő egy-egy film előtt speciális edzőtervre cseréli.

A Zöld lámpás című mozi forgatása előtt például guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal erősített, amit kardió gyakorlatok követtek. Blake a hétköznapokon is szívesen használja a futópadot, mert úgy érzi, ez is hozzájárul jó erőnléte és fittsége megőrzéséhez.

A rendszeres edzésekhez átgondolt étrend is társul a színésznőnél, ennek értelmében reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát eszik balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket.

A desszerteket sem utasítja vissza, de mértéket tart, legfeljebb csak egy-egy falat édességet vagy fagyit eszik. Nehéz nemet mondania – főleg várandóssága idején érezte ezt –, de mivel nagyon céltudatos, szinte mindig sikerül megállnia egy-két falat finomságnál.

Szomját általában szénsavmentes ásványvízzel oltja, de ha kedve és ideje engedi, friss zöldség- és gyümölcsleveket is facsar magának. Ezek nemcsak vitamindúsak, hanem finomak, frissítőek, és nagyon egészségesek is, ezért váltak még évekkel ezelőtt Blake nagy kedvenceivé.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X