Főoldal > AKTUÁLIS > Blake Lively köldökig kivágott ruhában gálázott

Blake Lively köldökig kivágott ruhában gálázott

Blake LivelydekoltázsruhaRyan Reynoldsszépségszínésznősztár
0

Írta:

A kétgyerekes sztáranyuka merész volt, de nem ízléstelen.

Nem mindennapi megtiszteltetésben részesült Ryan Reynolds – a színész április végén Manhattanben vehette át a Time 100 gálán a világ egyik legbefolyásosabb emberének járó kitüntetést. És ha már ott volt, megmutatta a világnak, hogy nemcsak az egyik legbefolyásosabb, hanem a legszerencsésebb ember is a világon – magával vitte ugyanis feleségét, Blake Lively-t.

Aki cserébe kicsit magára is vonta a rivaldafényt híres férjuráról, ugyanis mélyen, majdnem köldökig kivágott, virágmintás ruhában jelent meg a gálán. Persze sokan nem tudtak a Marchesa ruha virágmintáira, rojtjaira és átlátszó ujjrészére figyelni, olyan látványos volt Blake dekoltázsa… de azt gyorsan hozzátesszük, hogy a színésznő nem volt ízléstelen ebben a szerelésben, csupán dekoratív és egy kicsit merész.

A Pletykafészek sztárja második gyermeke születése után is gyorsan formába hozta magát. Azt nyilván nem nagyon fogjuk megtudni, hogy pontosan hogyan csinálta, de valószínűleg – első terhessége utáni fogyásához hasonlóan most is – nagy szerepet játszhatott az, hogy Blake igazi örökmozgó. Számos sportot szeret, és amellett, hogy új mozgásformákat is szívesen kipróbál, bevált edzésprogramját sem adja fel semmi pénzért.

Heti 4 alkalommal jár konditerembe, ahol 90 perces edzéseken vesz részt személyi edzője irányításával. Általában has- és hátizom-erősítést, valamint az egész testet átmozgató gyakorlatokat végeznek. Ez önmagában is elég hatékony, de olykor be kell keményíteni: a megszokott edzéseket a színésznő egy-egy film előtt speciális edzőtervre cseréli.

A Zöld lámpás című mozi forgatása előtt például guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal erősített, amit kardió gyakorlatok követtek. Blake a hétköznapokon is szívesen használja a futópadot, mert úgy érzi, ez is hozzájárul jó erőnléte és fittsége megőrzéséhez.

A rendszeres edzésekhez átgondolt étrend is társul a színésznőnél, ennek értelmében reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát eszik balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket.

A desszerteket sem utasítja vissza, de mértéket tart, legfeljebb csak egy-egy falat édességet vagy fagyit eszik. Nehéz nemet mondania – főleg várandóssága idején érezte ezt –, de mivel nagyon céltudatos, szinte mindig sikerül megállnia egy-két falat finomságnál.

Szomját általában szénsavmentes ásványvízzel oltja, de ha kedve és ideje engedi, friss zöldség- és gyümölcsleveket is facsar magának. Ezek nemcsak vitamindúsak, hanem finomak, frissítőek, és nagyon egészségesek is, ezért váltak még évekkel ezelőtt Blake nagy kedvenceivé.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X