Főoldal > AKTUÁLIS > Blake Lively elbújt a személyi edzője elől

Blake Lively elbújt a személyi edzője elől

Blake Livelyedzésfogyásszemélyi edzőszínésznősztár
0

Írta:

A színésznő is ugyanúgy fél a kemény edzésektől, mint te vagy mi.

A legcsinosabb hollywoodi hírességeket elnézve neked is az lehet az érzésed, hogy ők bármilyen hosszú edzést végigcsinálnak minimális számú izzadtságcseppel és zokszó nélkül. De ne hidd, hogy ez tényleg így van! Blake Lively is szeretné eloszlatni az ilyen jellegű gondolatainkat, ezért nemrég megosztott magáról az Instagramon egy nagyon cuki képet: az edzőteremben játékosan elbújt személyi edzője, Don Saladino elől.

A fotó mellé megjegyzésként azt írta, hogy ilyen hangulatban várja a pénteki edzést – Don Saladino okot ad neki a bujkálásra. De biztosak vagyunk benne, hogy a végén Blake előjött rejtekhelyéről, és nekiállt az edzésnek, ahogyan mindig teszi.

Azt nem tudjuk, második gyermekének születése után is olyan gyorsan újra topformába lendül-e Blake, mint az első baba után, de sokak szerint a 2015 márciusára bemutatott gyors fogyásában nagy szerepe lehetett annak, hogy igazi örökmozgó. A színésznő számos sportot szeret, és amellett, hogy új mozgásformákat is szívesen kipróbál, bevált edzésprogramját sem adja fel semmi pénzért.

Heti 4 alkalommal jár konditerembe, ahol 90 perces edzéseken vesz részt személyi edzője irányításával. Általában has- és hátizom-erősítést, valamint az egész testet átmozgató gyakorlatokat végeznek. Ez önmagában is elég hatékony, de olykor be kell keményíteni: a megszokott edzéseket a színésznő egy-egy film előtt speciális edzőtervre cseréli.

A Zöld lámpás című mozi forgatása előtt például guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal erősített, amit kardió gyakorlatok követtek. Blake a hétköznapokon is szívesen használja a futópadot, mert úgy érzi, ez is hozzájárul jó erőnléte és fittsége megőrzéséhez.

A rendszeres edzésekhez átgondolt étrend is társul a színésznőnél, ennek értelmében reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát eszik balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket.

A desszerteket sem utasítja vissza, de mértéket tart, legfeljebb csak egy-egy falat édességet vagy fagyit eszik. Nehéz nemet mondania – főleg várandóssága idején érezte ezt –, de mivel nagyon céltudatos, szinte mindig sikerül megállnia egy-két falat finomságnál.

Szomját általában szénsavmentes ásványvízzel oltja, de ha kedve és ideje engedi, friss zöldség- és gyümölcsleveket is facsar magának. Ezek nemcsak vitamindúsak, hanem finomak, frissítőek, és nagyon egészségesek is, ezért váltak még évekkel ezelőtt Blake nagy kedvenceivé.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X