Főoldal > AKTUÁLIS > Híresek, fittek és szépek: fotókon a legszebb sztármamik és lányaik

Híresek, fittek és szépek: fotókon a legszebb sztármamik és lányaik

diétafogyásfogyókúrasztártáplálkozás
0

Írta: and

Néhány éve még Jerry Hall vagy Cindy Crawford után kapkodtak a magazinok, manapság viszont már gy&

Néhány éve még Jerry Hall vagy Cindy Crawford után kapkodtak a magazinok, manapság viszont már gyönyörű lányaikon is megakad a fotósok és nézelődők szeme. De nem ők az egyedüli olyan sztármamik, akik méltán lehetnek büszkék lányaikra, és közben persze saját magukra is – nézzük, kik a világ leggyönyörűbb anya-lánya párosai a sztárvilágból!

Cindy Crawford és Kaia

Bár még csak 11 éves, Cindy Crawford és Rande Gerber lánya, Kaia máris igazi szépség. Természetesen modell szeretne lenni, mint híres és gyönyörű anyukája, aki olyan világcégeknek dolgozott, mint a Pepsi, a Revlon vagy a Versace. Utóbbinak már Kaia is modellkedett, de a mamája egyelőre túlságosan félti őt a modellkarrierrtől. Meglátjuk, később mit fog szólni lánya terveihez…

Jerry Hall és Georgia May Jagger

Amiről Cindy lánya még csak álmodozik, az Georgia May Jaggernek már sikerült: modell anyukája, Jerry Hall nyomdokaiba lépett. „Anya mindig azt tanácsolja nekem, hogy legyek önmagam, és mindig érezzem jól magam a fotózásokon. Emellett szépségtrükköket is ellesek tőle: ha vörös rúzst használok, egy kis ajakápolót teszek a fogaimra, úgy nem lesznek rúzsosak” – árulta el Georgia.

Kim Basinger és Ireland

Ireland Baldwin nemcsak érdekes nevével (Írországot jelent – a szerk.) vagy híres szüleinek köszönhetően hívja fel magára a figyelmet, hanem azzal is, hogy mamája, Kim Basinger szépségét és szuper vonalait örökölte. „Anyával sokat beszélgetünk, és mindig hasznos tanácsokat ad nekem. Például tőle tanulom, hová nézzek, hogyan tartsam a fejem a fotókon” – mondta a sztárcsemete, aki nemrég mutatkozott be fürdőruhamodellként.

kimireladandjo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Bebe Buell és Liv Tyler

Az Aerosmith frontemberének lánya nagyon hasonlít a mamájára – sokak szerint szerencséje, hogy nem a papa kiköpött mása. Liv, amikor a modellkedésről kérdezték, a következőképpen válaszolt: „egész életemben ezekben a körökben mozogtam, mivel a mamám modell, a papám pedig énekes. Nem is történhetett volna másképp.”

Andie MacDowell és Rainey

Immár nemcsak Andie MacDowell nevét jegyzi a divatvilág, hanem lányáét, Rainey-ét is, akit sokan tehetségesnek és gyönyörűnek tartanak. A 23 éves szépség persze elégedett az életével, csupán egyetlen dolgot sajnál. „Bárcsak egy számmal nagyobb lenne a lábam, ugyanis Anyának fantasztikusan szép cipői vannak, de így sajnos nem tudom őket hordani” – mesélte egy interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X