Főoldal > AKTUÁLIS > Emily Blunt nőies, kerek popsit szeretne

Emily Blunt nőies, kerek popsit szeretne

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A színésznő a jóga és a Pilates nagy rajongója, de személyi edzőjével régebben is mindent kipróbált, a túrázástól a kardión és az erősítő gyakorlatokon át az intervallum edzésig.

Ha a leggyönyörűbb brit színésznők kerülnek szóba, sokak szerint Emily Blunt az abszolút befutó, hiszen szabályos arcával, nagy szemeivel és persze színészi játékával percek alatt el tudja varázsolni a nézőket.

Akik nem értenek ezzel egyet, azt azért elismerik, hogy a sztár nagyon sokoldalú és tehetséges, hiszen olyan filmekben nyűgözte le a közönséget és a kritikusokat, mint Az ördög Pradát visel, a Sorsügynökség, Az ifjú Victoria királynő vagy a Looper – A jövő gyilkosa.

A Golden Globe-díjjal is kitüntetett Emily Blunt nemcsak színészi munkáját veszi komolyan, hanem azt is, hogy megjelenése, illetve alakja is megfeleljen az aktuális munkájának. A Sorsügynökség című moziban úgy vállalta Elise, a balerina szerepét, hogy azelőtt soha nem balettozott, de mindent megtett a tökéletes balerina külsőért.

„Táncolni tudok ugyan, de azelőtt soha nem volt a lábamon balettcipő. Szóval az, hogy megkaptam a szerepet, tulajdonképpen még könnyű volt. A felkészülés viszont már nehezebb feladatnak bizonyult, kemény edzések vártak rám” – mondta egy interjúban. Emily-nek 6 hete volt felkészülni Elise szerepére, és nem is vesztegette az értékes időt: hetente hatszor járt személyi edzőjéhez New York City-be, ahol kétórás boot camp edzéseket végeztek. A gyakorlatok közt megtalálható volt többek közt a kardió és a rezisztencia edzés is.

„Kimerítő volt. Az edzéseken megtapasztaltam, mennyire kitartó is vagyok. A cél persze nem az volt, hogy kikészüljek, hanem az, hogy mielőbb olyan legyen a testem, mint egy táncosnőé” – nyilatkozta. Ha nem készül filmszerepre, a hírességnek akkor is fontos a rendszeres mozgás. Majdnem minden nap sportol valamit, többnyire edzőterembe jár – legalább heti 3-4 alkalommal. 

Amellett, hogy a sportot az élete részének tekinti, Emily az egészséges táplálkozást is természetesnek veszi. „Sok zöldség és gyümölcs kerül az asztalunkra, és persze rengeteg szénsavmentes ásványvizet iszom, anélkül el sem indulok otthonról” – árulta el. Majd hozzátette, hogy nemcsak az evést és a finom ételeket szereti nagyon, hanem a tévés főzőshow-kat is. Ha szombatonként otthon van, legszívesebben egész nap a Food Networkot nézi, ahonnan gyakran merít inspirációt is.

„Az pedig szerintem butaság, hogy olykor ne férne bele egy kis tészta vagy más szénhidrát, szerintem csak a mértékletességre kell ügyelni. Amikor legutóbb Párizsban voltam, nem tudtam kihagyni a sajtokat és a kenyeret, de úgy érzem, jól tettem” – mesélte egy interjúban.

Emily és Jessica Biel feneke

Azt hihetnénk, Emily Blunt teljesen elégedett a testével, de korábban elárulta, hogy ez nem teljesen így van. „Nagyon szeretném, ha olyan nőies, kerek fenekem lehetne, mint Jessica Bielnek. Az ő hátsójánál szerintem az egész világon nincs tökéletesebb” – mondta.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X