Főoldal > AKTUÁLIS > Meztelenül fotózták az egzotikus sorozatsztárt

Meztelenül fotózták az egzotikus sorozatsztárt

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Talán te is gyakran gondolod azt, hogy a színésznőknek eléggé magabiztosaknak kell lenniük a forgatásokon, de még ennél is jobban kell hinniük saját magukban, ha lenge öltözékben, vagy ruha nélkül állnak a kamerák elé.

A Glee – Sztárok leszünk! című sorozat egzotikus külsejű sztárja, Naya Rivera korábban az Allure magazin fotózásán szabadult meg minden ruhadarabjától, és elmondása szerint inkább volt izgatott, mint szégyellős.

„Azonnal igent mondtam, meg sem fordult a fejemben, hogy ezt ne vállaljam. A fotós, Patrick Demarchelier egy élő legenda, no meg mikor kap az ember lánya lehetőséget arra, hogy ízléses aktfotó készülhessen róla?” – nyilatkozta a híresség a fotózás után.

„Amikor ledobtam a ruhám, csak azt éreztem, hogy fázom, hiszen a kép készítése előtt lelocsoltak. Utána pedig arra figyeltem, hogy biztosan eltakartam-e a mellbimbóimat” – tette hozzá. Majd arról is beszélt, hogy a hétköznapokon sem szégyenlős – akkor sem, ha más lányok előtt kell átöltöznie, akár az edzőteremben vagy mondjuk szaunázás előtt.

„Már várom, hogy a Twitteren mikor írja majd valaki: itt vagyok a fürdőben, és Naya Rivera pucérkodik mellettem” – viccelődött, hozzátéve, hogy a barátaival is gyakran rohangálnak minimális öltözékben – egymás előtt nem takargatják magukat. „Minden ember ugyanolyan, és ez akkor látszik leginkább, amikor nincs rajtunk ruha. Ezért nem feszélyez, ha mások is látnak meztelenül” – árulta el.

Nayának nincs is oka, hogy szégyenlősködjön: szuper alakját rendszeres edzéssel igyekszik még tökéletesebbre formálni. „Minden héten kétszer járok edzőterembe, ahol általában spinningelek és hot jógázom” – mondta.

Majd hozzátette, hogy sok guggolással és kitöréssel formálja láb- és fenékizmait. Illletve elárulta azt is, hogy a boot camp mozgásforma legalább annyira bejött neki, mint a rendszeres táncórák, melyekre a Glee miatt kezdett el járni.

Olykor napi 14-16 órán keresztül is tudja űzni ezt a lendületes és kétségkívül rengeteg kalóriát égető mozgásformát: internetes oldalak szerint félórányi tánccal valamivel több, mint 200 kalóriát égethet el a szervezetünk.

Ami az étrendjét illeti, aktív életmódja miatt a színésznőnek nem kell diétáznia, de nem is szeretne. Inkább arra ügyel, hogy egészséges ételeket válasszon, különös tekintettel a nasikra, de a mértékletességet is mindig igyekszik betartani.

Egyesek szerint a 165cm magas sztár vegetáriánus, mások viszont csak abban biztosak, hogy az egészséges nassolnivalókat részesíti előnyben. Ilyen például a humusz vagy a guacamole, ami leegyszerűsítve egy avokádóból készülő pikáns étel. „Az is fontos számomra, hogy mindig jól induljon a nap, ezért reggelire mindig zöld smoothie-t iszom” – tette hozzá.

Naya és az alakformálók

A sztárok közül sokan hordanak alakformáló alsóneműket, de Naya nem szeretne ennek a divatnak hódolni. „Nem viselek olyan bugyikat, amik leszorítják a combom, a hasam és a fenekem. Egyszer viseltem fűzőt, az SAG Awards díjátadó gálán, de a szünetben kimentem a mosdóba, és levettem. A pulton hagytam, később valaki elvitte” – idézte fel a mókás történtet a sztár.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X