Főoldal > AKTUÁLIS > Katalin hercegnő szépségtitkai

Katalin hercegnő szépségtitkai

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Természetes hatású smink, szép és ápolt frizura – Katalin hercegnő ezekkel az egyszerű, de nagyszerű jellemzőkkel érte el, hogy egy korábbi felmérésben őt választották a világ első számú szépségikonjává.

A britek körében néhány éve végzett kutatás érdekessége, hogy a nők és a férfiak is ugyanazt a három hírességet sorolták az első helyekre: Katalin után Cheryl Cole énekesnő és Michelle Keegan színésznő következett. Kate Middleton a férfiak szavazatainak 58, a nők voksainak 61%-át kapta meg.

Persze sokan nem értenek egyet az eredménnyel, mások azt mondják, ez csak egy kutatás, amire felkapjuk a fejünket, aztán elfelejtjük. Megint mások viszont azt emelik ki, hogy míg korábban a feltűnő hölgyek is hódítottak, mostanában inkább a természetesség a nyerő.

Katalin hercegnőt bárhol látjuk, mindig kifogástalan a megjelenése. A tökéletes sminket és az ápolt hajkoronát elegáns és csinos ruhákkal egészíti ki, így nem is csoda, ha további rajongókat szerez magának. Vékony alakján szinte minden jól áll – Kate büszke is a vonalaira, és sokat tesz azért, hogy jó ideig megőrizhesse az elért eredményt. Ami az étrendjét illeti, nagyon fegyelmezett: az esküvőjére készülve, majd a királyi család új tagjaként is odafigyelt a táplálkozásra, de várandósan lazított egy kicsit a diétáján, és a sok saláta és sovány hús mellett megengedett magának egy kis kényeztetést. Kedvenc nasijának, a gumimaciknak nem tudott ellenállni, és akkor is ritkán mondott nemet, ha étcsokival vagy süteményekkel kínálták.

Egy külföldi magazin szerint várandósan a súlyzós gyakorlatokat és a kimerítő kardiózást is kímélőbb mozgásformákra cserélte. Így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett egy kicsit befelé is figyelni.  Ezt, illetve az anyaságra való felkészülést segítve állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette. Fontos volt számára, hogy ne lustuljon el, hanem aktív kismama maradhasson egészen a terhessége utolsó heteiig.

Gyermekei születése után fokozatosan szoktatta testét újra a sportoláshoz. Fel sem merült benne, hogy a baba mellett napokat lustálkodjon át, hiszen nem is tudna rendszeres mozgás nélkül élni. Kedvencei között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is szereti. Kate gyermekkora óta úszik és gyephokizik, illetve a síelés nagy rajongója is.

Katalin hercegnő szépségtitkai

Külföldi lapok szerint a hercegnő tökéletes arcbőrének az a titka, hogy évek óta oxigénes termékeket használ. Kate persze tisztában van azzal is, hogy szépségét nemcsak drága készítményekkel tudja megőrizni, hanem néhány alapszabály betartásával is, például a sminkelés terén. Egyrészt pontosan tudja, hogy vagy a szemeit, vagy a száját hangsúlyozhatja, mert ha mindkettőt kiemeli, az túl sok lesz. Kedvencei a fekete szemceruza, a barna szemöldökceruza és a szájfény, ami csak egy árnyalattal sötétebb az ajkai természetes színénél. Másrészt soha nem felejti el a nap végén lemosni a sminkjét, mert tudja, hogy bőrének egészsége és szépsége hosszú távon ezen is múlik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X