Főoldal > AKTUÁLIS > Megmutatta 42 éves arcát Farkasházi Réka

Megmutatta 42 éves arcát Farkasházi Réka

arcéletkorFarkasházi Réka
0

Írta:

Farkasházi Réka mit sem változik az évek alatt.

Farkasházi Rékánál nem számít tabu témának beszélni az életkorról. Meg is értjük, hiszen a színésznő fantasztikusan néz ki, simán letagadhatna legalább tíz évet. 42 éves színésznő mint mondja, teljesen elégedett jelenlegi életével és önmagával.

“Pénteken 42 éves leszek. Nincs mit szépíteni ezen. Nem is akarok. Minden pont úgy jó, ahogy van. Nem is tudnék ennél szebbet és jobbat kívánni magamnak, mint ami most van. Maximum annyit, hogy ez maradjon jó sokáig. Mondjuk, amíg csak élek. Ha ezt el tudnátok intézni nekem, akkor mindenem meglenne a világon. Ha nem tudjátok, az sem baj”írta Farkasházi Réka, aki követőinek figyelmét egy jó ügyre is felhívta. A teljes bejegyzés a fotó alatt olvasható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pénteken 42 éves leszek. Nincs mit szépíteni ezen. Nem is akarok. Minden pont úgy jó, ahogy van. Nem is tudnék ennél szebbet és jobbat kívánni magamnak, mint ami most van. Maximum annyit, hogy ez maradjon jó sokáig. Mondjuk, amíg csak élek. Ha ezt el tudnátok intézni nekem, akkor mindenem meglenne a világon. Ha nem tudjátok, az sem baj. Mert tudtok mást. Van egy szívügyem: a @korhaz.suli KórházSuli program. Tartósan beteg gyerekeknek segítenek, önkéntes fiatalok, hogy ne maradjanak le a tanulmányaikban. Ne szakadjanak el a korosztályuktól. Ezzel is hitet adva a gyógyuláshoz. Erőt a visszailleszkedéshez. A program nagyköveteként, rengeteg élményem van velük kapcsolatban. Nagyon szeretem őket és szeretnék segíteni nekik. Sajnos az fb által felajánlott szülinapi gyűjtéses alkalmazás nem tette lehetővé, hogy az ócánok és a majmok ügye mellett, őket, a mi fiataljainkat támogassam. Ezért fordulok a magam szerény eszközeivel most hozzátok. Ha a szülinapomon rám gondolnátok, gondoljatok ezekre a gyerekekre is. A betegekre és a segítő társaikra , a nagyon is egészséges lelkükre. Itt tudtok adományt küldeni és megnézni mire külditek: Link a bioban! A közleménybe annyit írjatok: 42 Hajrá! Hadd legyek büszke rátok és magamra. @korhaz.suli #adomány #szülinap #42 #nagykövet

Réka Farkasházi (@farkashazireka) által megosztott bejegyzés, Aug 14., 2019, időpont: 8:59 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Farkasházi Réka/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X