Főoldal > AKTUÁLIS > Singh Viki: “nem vagyok tökéletes”

Singh Viki: “nem vagyok tökéletes”

diétafogyásmozgásSingh Viki
0

Írta:

Singh Viki keményen küzd, hogy mindig a legjobb formáját mutassa.

Singh Viki megállás nélkül edz, hogy mindig a legjobb formáját hozza. Az énekesnő nemrég 12 kilótól szabadult meg, és azóta is tartja súlyát. Mint mondja, a nyaralás alatt felkúszott kilókat is sikerült már leadnia. Mi a titka? Arról is beszélt!

“Igen tudom… nem vagyok tökéletes… közel sem!! De megtanultam szeretni és elfogadni a testem, és abból kihozni a maximumot amim van!! 100 as csípő? Igen… de sebaj, mert hála a #kardashian családnak ez most még divat is… nem?? Viszont amire tök büszke vagyok, hogy kb két hét alatt sikerült leadnom a nyaralás alatt felszedett felesleg nagy részét!!:))) Heti 3-4 edzés és egy icipici odafigyelés az étkezésnél most elég volt ehhez, de tény, hogy ezúttal nem 12 kilótól kellett megszabadulnom…” – írta Singh Viki, aki fantasztikusan néz ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Igen tudom… nem vagyok tökéletes… közel sem!! ☝🏽🤗 De megtanultam szeretni és elfogadni a testem, és abból kihozni a maximumot amim van!! 100 as csípő? Igen… de sebaj, mert hála a #kardashian családnak ez most még divat is… nem?? 😂🤗🙈 Viszont amire tök büszke vagyok, hogy kb két hét alatt sikerült leadnom a nyaralás alatt felszedett felesleg nagy részét!!:))) Heti 3-4 edzés és egy icipici odafigyelés az étkezésnél most elég volt ehez, de tény, hogy ezúttal nem 12 kilótol kellett megszabadulnom… 😅🙈☝🏽 #edzés #egeszsegeseletmod #helyestáplálkozás #fitnessmotivation #fitness

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés, Aug 10., 2019, időpont: 2:33 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Singh Viki/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X