Főoldal > AKTUÁLIS > Horváth Gréta: “elkezdek kevesebbet enni”

Horváth Gréta: “elkezdek kevesebbet enni”

diétaevésfogyáshorváth gréta
0

Írta:

Az Ázsia Expressz 2. győztese ezentúl jobban odafigyel az étkezésére.

Horváth Gréta és párja nyerték az Ázsia Expressz 2-öt. A műsor alatt Gréta szerelme meg is kérte a kezét, ennek apropóján pedig Gréta úgy döntött, hogy jobban figyel az étkezésére, hiszen jövőre oltár elé áll.

“Az a helyzet, hogy enni nagyon nagyon szeretek! De! Mivel jövőre bele kellene préselni a testem egy viszonylag feszes vonalvezetésű fehér ruhába. Ezért szépen lassan elkezdek kevesebbet enni. Imádom a lisztes dolgokat. Kenyér, tészta…. Stb.” – írta Gréta fotójához.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Az a helyzet, hogy enni nagyon nagyon szeretek! De! Mivel jövőre bele kellene préselni a testem egy viszonylag feszes vonalvezetésű fehér ruhába. Ezért szépen lassan elkezdek kevesebbet enni. Imádom a lisztes dolgokat. Kenyér, tészta…. Stb. Több hete eszem ezt a gumicukrot.Viszem magammal a sminkiskolájába is, ahol rákaptunk😂Főleg, hogy sokszor időm sincs enni normálisan. Brutal eltelít, mivel útifűmaghéj van benne. Ezt ittam por formájában is de hamar megutáltam mert valami borzasztó úgy az íze. Az a helyzet, hogy elég szkeptikus voltam, aztán bele ettem és azóta is eszem. Konkrétan egy adag sültkrumpilt nem tudtam megenni miután ettem ebből. Ez nagy szó, mert elég sokat bírok enni😂Napi 12 db-ot lehet megenni és minden gumicukor után egy nagy pohár vizet kell inni! Gyerekek nekem ez bejött! 🥂 #skinnygummy #hirdetes @skinnygummy_hu

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés, Szept 30., 2019, időpont: 9:44 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Horváth Gréta/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X