Főoldal > AKTUÁLIS > Dér Heni előtte-utána fotón: “a jóllakott lány is én voltam”

Dér Heni előtte-utána fotón: “a jóllakott lány is én voltam”

dér henielőtte-utána fotófogyássport
0

Írta:

Dér Heni előtte-utána fotója téged is meglep!

Dér Heni mindig fantasztikusan néz ki! Az énekesnő pedig most olyan fotót mutatott, amitől leesett az állunk.

“Ez a jóllakott lány is én voltam..:))) Igaz 8-10 évvel ezelőtt. Aztán valami megváltozott. Akkor is szerettem a testem,de rájöttem, hogy sokkal többet is ki lehetne hozni belőle, ezért elindultam az úton.
Több táplálkozási formát és étrendkiegészítőt is kipróbáltam, mire megtaláltam a nekem valót. Elkezdtem mozogni is, a kisebb-nagyobb párnákat lassan izmok váltották fel..” – írta Dér Heni. Az eredmény magáért beszél, mi pedig csak gratulálni tudunk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ez a jóllakott lány is én voltam..:))) Igaz 8-10 évvel ezelőtt. Aztán valami megváltozott. Akkor is szerettem a testem,de rájöttem, hogy sokkal többet is ki lehetne hozni belőle, ezért elindultam az úton. Több táplálkozási formát és étrendkiegészítőt is kipróbáltam, mire megtaláltam a nekem valót. Elkezdtem mozogni is, a kisebb-nagyobb párnákat lassan izmok váltották fel.. A mai nap pedig remélem nem csak az én életemben mérföldkő. A tiedben is! Annyiszor kérdeztétek, “Na de Heni, akkor hol rontottam el?! Mit csináljak másképp?!” Egy ideig elég volt néhány tanács, mára pedig egy egész csapat áll mögöttem, számos fejlesztéssel, amitől egy komplett életmód programot tudunk nyújtani. Csatlakozz ma! Adunk egy órarendet, amelyben követhető „játékszabályok” vannak. Fogjuk majd a kezed, ha eltévednél, ingyenes étrendet, mozgásvideókat, idővel közös programokat és válogatott, legális finomságokat adunk. Bebizonyítjuk, hogy a szépségért és az egészségért ugyan kell tenni, de nem szabad szenvedni. Azt valljuk, hogy nem csak alakot, hanem közösséget is formálunk. Dietetikus, profi edző, lelki terapeuta és több olyan híresség is segíti a közös munkát, akik az elmúlt időszakban példaképekké váltak életmódváltásuk és fogyásuk kapcsán. Kövess itt és a @stardietshu insta oldalán. Ha a közös utat járjuk, akkor nem csak bennünk, de magadban sem fogsz csalódni! www.stardiets.hu #stardiets #stardietshu #reklam

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés, Nov 8., 2019, időpont: 2:33 (PST időzóna szerint)

És nemcsak az edzőteremben formálja magát Dér Heni.

(címlap fotó: Dér Heni/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X