Főoldal > AKTUÁLIS > Kandász Andrea így tartja magát formában

Kandász Andrea így tartja magát formában

kandász andreamozgássport
0

Írta:

Kandász Andrea elárulta, mivel tartja magát formában.

Kandász Andrea a tavalyi Ázsia Expressz forgatásán szabadult meg jelentős súlyfeleslegtől, és a műsorvezető azóta is tartja alakját. Persze, ezért sok mindent tesz, például sportol!

… Aztán egy hónap múlva félreléptem magassarkúban és bokszalagszakadással indultam el az Azsia Expresszre, így szünetelt a squash “karrierem”. Most ismét kedvet kaptam hozzá, mert a heti 5 futás mellé játékos sportként izgalmasnak tűnik. Úgyhogy ismét ugyanott kipróbáltam … ti mit sportoltok? Nagy ölelés !” – írta Kandász Andrea.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#squash Szép vasárnapot ! Ti mit sportoltok? Feri őrültködik…Tavaly éppen ilyenkor kezdtem el squasholni a Hunguest Hotel Pelion**** Tapolca pályáján, hogy kipróbáljam és nagyon megtetszett. Aztán egy hónap múlva félreléptem magassarkúban és bokszalagszakadással indultam el az Azsia Expresszre, így szünetelt a squash “karrierem”. Most ismét kedvet kaptam hozzá, mert a heti 5 futás mellé játékos sportként izgalmasnak tűnik. Úgyhogy ismét ugyanott kipróbáltam … ti mit sportoltok? Nagy ölelés ! ❤️ #sport #sportlife #azutazásnagykövetevagyok #kandi #kandivagyok #kandászandivagyok @kandaszandrea @hotelpelion @szuloszoba

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés, Jan 12., 2020, időpont: 5:03 (PST időzóna szerint)

Amellett, hogy Kandász Andrea fantasztikus formában van, nem mehetünk el szó nélkül nagy lánya mellett sem, aki már kész nő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#anyalányanap #❤ #idénmáralányomszervezi Anya- lánya nap az egyik legszebb nap az évben számomra . Lolita lányom 1 éves volt, amikor először kijelöltem egy napot … A napot, amikor semmi, de semmi és senki nem viheti el a figyelmet egymásról. Nincs telefon, nincs munka, nincs feladatlista..:Ahogy cseperedett a kisbabám, kultúrális és kényeztető programokat kerestünk . Színház, múzeum, szépségápolás és így tovább. Az idei a 24. Anya-lánya napunk. Az első, amit már a felnőtté vált kislányom szervezett. Szuper meglepetés volt! Hálás vagyok érte és nagyon büszke Lolára! Sok- sok beszélgetéssel és itt a képeken éppen egy masszázs rituáléval hangolt minket az ünnepekre . Az idei anya – lánya naphoz este már az anyukám is csatlakozott. Az anya -lánya – nagymami programról is rakok ki hamarosan képeket . Nektek is javaslom a hasonló hagyományok kialakítását ! Örökre emlékezetes marad minden pillanata. Nagyon köszi édes nagylányom ! Ölelés! #lolita #kandivagyok #azutazásnagykövetevagyok #azanyukáknagykövetevagyok #kandászandivagyok #instahun #daughter #instahungary #mother #anyavagyok @lolitaszabo @kandaszandrea @szuloszoba

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés, Dec 30., 2019, időpont: 9:25 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Kandász Andrea/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X