Főoldal > AKTUÁLIS > Farkas Alexa: “soha nem volt még ilyen vékony a derekam”

Farkas Alexa: “soha nem volt még ilyen vékony a derekam”

farkas alexafogyásmozgássport
0

Írta:

Farkas Alexa is kemény edzésben van, aki már most elégedett alakjával.

A hazai sztárvilág megmozdult, van, aki az esküvőjére szeretne bomba formába lendülni, van, aki tökéletes bikini bodyra gyúr. Farkas Alexa is kemény edzésben van, de ő már most elégedett az eredménnyel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SZÉP JÓ REGGELT!🦾✔️🥊 @domeballer @geus91

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés, Febr 13., 2020, időpont: 11:12 (PST időzóna szerint)

“Talán soha nem volt még ilyen vékony a derekam, ami számomra is újdonság. Eddig mindig arra törekedtem, hogy az edzéseim és a táplálkozásom a lehető legszálkásabb formát támogassák.Félreértés ne essék az egészséges táplálkozás és az aktív életforma FONTOS, SEMMI NEM HELYETTESÍTI. De szerintem ti is tudjátok, hogy ezt csak úgy tudod betartani, ha nem kínszenvedésnek éled meg, hanem boldogan csinálod és egy olyan ARANYKÖZÉP UTAT választasz, ami eredményes de boldoggá tesz” – írta fotójához Alexa.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Talán soha nem volt még ilyen vékony a derekam, ami számomra is újdonság. Eddig mindig arra törekedtem, hogy az edzéseim és a táplálkozásom a lehető legszálkásabb formát támogassák. Ez az Új Programunknak hála megváltozott. Rengetegen vagytok, akik azért nem tudtok fogyni, mert Lelkileg nem vagytok rendben. A levelek nagy része így kezdődik: “Alexa én tényleg mindent megteszek, edzek, odafigyelek az étkezésre és mégsem jön az az eredmény, amit szeretnék…”. Félreértés ne essék az egészséges táplálkozás és az aktív életforma FONTOS, SEMMI NEM HELYETTESÍTI. De szerintem ti is tudjátok, hogy ezt csak úgy tudod betartani, ha nem kínszenvedésnek éled meg, hanem boldogan csinálod és egy olyan ARANYKÖZÉP UTAT választasz, ami eredményes de boldoggá tesz. A LELKI STABILITÁSBAN SEGÍTEK, TE CSAK RAGYOGJ AZ ÚJ TESTEDDEL!❤️😇 #mindeninnenindul #segítek #fogyás?!hízás?

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés, Febr 11., 2020, időpont: 9:46 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Farkas Alexa/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X