Főoldal > AKTUÁLIS > Hódi Pamela elárulta, miért edz edzővel

Hódi Pamela elárulta, miért edz edzővel

Hódi Pamelamozgássport
0

Írta:

Hódi Pamela teljes erőbedobással készül az esküvőre.

Hódi Pamela tornázik, kardiózik, súlyzós edzésekre is jár, lassan a hét minden napján sportol valamit, hogy elérje célját. Kitartásból jeles!

“Alakul a dolog🤗 Mind a 9 gyakorlatból 3 kör! Van amiből 12 csinálok, van amiből 15 öt, és van amiből 20at! Mikor milyen kedve van @tibor.papp.fitness nek😅😂 Ja és a súlyok emelkedése sem az Én kedvemtől függ😅 Viccet félretéve, Tibi pontosan tudja melyik gyakorlatból mennyit és milyen súllyal kell elvégeznem! Sokszor nagyon mérges vagyok, kiakadok hogy ha az egyikből elég a 12, akkor a másikból, miért kell 15 vagy 20… 🤪😅 Aztán természetesen rájövök, hogy befogom a szám és inkább csinálom amiért mentem az edzőterembe és szót fogadok, ha már edzővel edzem ️ Miért edzem edzővel? Azért, mert így is sok gyakorlatot nehéz helyesen megcsinálni, nem mégha valaki nem felügyelné! Mivel időt és energiát szánok a sportra, akkor már az tényleg legyen hasznos…!” – írta Hódi Pamela.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alakul a dolog🤗 Mind a 9 gyakorlatból 3 kör! Van amiből 12 csinálok, van amiből 15 öt, és van amiből 20at! Mikor milyen kedve van @tibor.papp.fitness nek😅😂 Ja és a súlyok emelkedése sem az Én kedvemtől függ😅 Viccet félretéve, Tibi pontosan tudja melyik gyakorlatból mennyit és milyen súllyal kell elvégeznem! Sokszor nagyon mérges vagyok, kiakadok hogy ha az egyikből elég a 12, akkor a másikból, miért kell 15 vagy 20… 🤪😅 Aztán természetesen rájövök, hogy befogom a szám és inkább csinálom amiért mentem az edzőterembe és szót fogadok, ha már edzővel edzem ️ Miért edzem edzővel? Azért, mert így is sok gyakorlatot nehéz helyesen megcsinálni, nem mégha valaki nem felügyelné! Mivel időt és energiát szánok a sportra, akkor már az tényleg legyen hasznos…! 💪🏼 #edzes #nagyonkemenyvolt #mamegegyalakreformtornaestere #holnappedigkardioazinfraslimxben #hamarosaneskuvo

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés, Febr 4., 2020, időpont: 4:41 (PST időzóna szerint)

Aki fantasztikusan néz ki:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Második felvonás🤗 #noititkokvarkonyiandinal #szeretem #evekotaszivesenmegyek #jomusor

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés, Jan 31., 2020, időpont: 8:09 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Hódi Pamela/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X