Főoldal > AKTUÁLIS > Sánta Juliska dögös hasfalat villantott

Sánta Juliska dögös hasfalat villantott

mozgássánta juliskasport
0

Írta:

Sánta Juliskának egy évébe telt, mire a mindennapi rutinja részévé vált a sport.

Sánta Juliska mindig is sportolt valamit, de utóbbi időben nagyon tudatosan osztotta be, melyik mozgásformát követi. Erről közösségi oldalán mesélt.

“Kb. egy év kellett hozzá, hogy életvitelszerűvé váljon nálam, hogy részét képezze a mindennapjaimnak az edzés! Nyilvánvaló, hogy a mozgás az életem része mióta az eszemet tudom! De mindig is fontosnak tartottam, hogy a tánc mellett folyamatos új impulzusokat kapjanak az izmaim, hiszen amihez hozzászokik a testünk(ilyen nálam a tánc), az legfeljebb szintentartásnak elég, de fejlődni nem fogok tőle!
Jelenleg a saját testsúlyos és súlyzós edzés mellé már beiktattam a futást éééés ha minden jól megy végre úszni is el fogok járni!😍☝🏼” – árulta el Sánta Juliska,  akinek alakja nem is csoda, hogy ennyire tökéletes.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mert az edzés nem maradhat el!☝🏼 Kb. egy év kellett hozzá, hogy életvitelszerűvé váljon nálam, hogy részét képezze a mindennapjaimnak az edzés! Nyilvánvaló, hogy a mozgás az életem része mióta az eszemet tudom! De mindig is fontosnak tartottam, hogy a tánc mellett folyamatos új impulzusokat kapjanak az izmaim, hiszen amihez hozzászokik a testünk(ilyen nálam a tánc), az legfeljebb szintentartásnak elég, de fejlődni nem fogok tőle! Jelenleg a saját testsúlyos és súlyzós edzés mellé már beiktattam a futást éééés ha minden jól megy végre úszni is el fogok járni!😍☝🏼De ez még pár hétig várat magára; addig is maradok a teremben a szárazföldön, amiben MOST elég hosszútávú segítséget is kapok a @galaxy__athletics től!🤩 Ha van kényelmes, dögös, praktikus cucc, hát ez az!👌🏼 Ha van kedvetek nézzetek rá, én már alig várom, hogy legyen más színem is ebből a szettből!😍 Jaaaaaaaaj és még valami, lesz egy állandó kód: juliska15 , amivel minden vásárlás árából lejön 15%🤩🤩🤩 Aki követ engem az tudja, hogy jó sok időmet teszi ki az edzés, amiről folyton teszek is ki storyt, emiatt is sokan kérdeztétek: post miért nincs?💁🏻‍♀️ Hát azt hiszem ennek is leginkább az idő az oka, ill. volt bennem félelem, hogy nehogy feladjam, hogy milyen gáz lenne már, hogy belekezdek nagy erőkkel, Nem adom fel szövegekkel, aztán mégis eltűnök..😏 Mostanra tényleg azt érzem, hogy a részemmé vált a dolog, szóval számítsatok a kompromitáló edzős postokra!😁😁😁 Kérdés: MILYEN SZÍNŰ SZETTET RENDELJEK LEGKÖZELEBB???😍 . #santajuliska #galaxyathletics #reklám #galaxycrew #yousetthelimits #limitless #fitness #fitnessmotivation #fitnesslife #fitnesslover #sport

Sánta-Széphalmi Júlia (@santajuliska) által megosztott bejegyzés, Márc 3., 2020, időpont: 10:04 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Sánta Júlia/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X