Főoldal > AKTUÁLIS > Megható gesztussal segíti Vilmos herceg fiát, ha látja, hogy feszeng

Megható gesztussal segíti Vilmos herceg fiát, ha látja, hogy feszeng

Vilmos herceg
0

Írta:

Nemrég jelent meg Robert Johnson “Catherine, The Princess of Wales” című kötete, ami alapvetőn Katalin hercegnéról szól, mégis sok infomcáiót közöl Vilmos hercegről is. Ebből idéz egy rövid részletet Vilmos megható gesztusáról a Mirror című lap.

A királyi családról köztudott tény, hogy szeretetüket nem fejezhetik ki nyilvánosan, pláne nem érintés formájában. Vilmos herceg mégis arra törekszik, hogy másféle nevelésben részesítse gyermekeit, mint amit ő tapasztalt gyermekként. Ha azt látja, hogy fia feszeng vagy rosszul érzi magát, akkor biztatóan és támogatóan a vállára teszi a kezét, jelezve neki, hogy a szülei mellette vannak. Az említett könyvben a szakértő így ír:

Vilmos folyamatosan szemmel tartja a fiát, és ha György feszeng vagy túlterheltnek tűnik, az apja mindig a közelben van, hogy óvó kezét a vállára tegye. Ő sokkal közvetlenebb nevelési stílust folytat, mint az apja, és azt szeretné, ha három gyermeke úgy tekintene majd vissza gyermekkorára, hogy szeretetbe voltak bugyolálva.

Mint tudjuk Diána hercegné hasonlóan közvetlen volt gyermekeivel, nemúgy, mint Károly király Harryvel és Vilmossal. A trónörökös úgy döntött, hogy édesanyja nyomdokaiba lép ebben a nevelési kérdésben.

Forrásunk volt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X