Főoldal > ÉV EDZŐJE > Bikini Day 3.0: táncosból lett táplálkozási tanácsadó az idei befutó

Bikini Day 3.0: táncosból lett táplálkozási tanácsadó az idei befutó

bikini dayBiotechUSAsport
0

Írta:

Szombaton a Lupa Beach-en egy fergeteges hangulatú rendezvény keretében választották meg a 2019-es BioTechUSA For Her lányt, aki fitt és büszke, és nem fél megdolgozni az önbizalmáért!

A 9 döntős lány két fordulóban – sportruházatban és bikiniben – mutatta meg magát a nagyközönségnek. A zsűri egyhangú szavazata alapján a verseny győztese Kazány Lilla, a különdíjat pedig Bohus Regina vehette át.

A Bikini Day-t immáron harmadik alkalommal rendezték meg, ahol a BioTechUSA For Her Lányt keresték, aki fitt és büszke, és nem fél megdolgozni az önbizalmáért. Ez nem egy hagyományos szépségverseny, nem is egy fitneszverseny, hanem egy olyan rendezvény, ahol olyan jó értelemben vett átlagos lányokat, nőket kerestek a szervezők, akik tudatosan élnek, igyekeznek egészségesen táplálkozni, sportolnak és olyan történetük van, ami mások számára is motivációt jelenthet.

A versenyre egy erre a célra létrehozott weboldalon lehetett jelentkezni. Közel 200 nevezés érkezett, ebből egy előválogatón választották ki azt a 9 döntős lányt, akik két fordulóban, sportruházatban és bikiniben mutatták meg magukat a nagyközönségnek:

Bánóczki Réka (1-es rajtszám, 22 éves, Dunaújváros), Bohus Regina (2-es rajtszám, 20 éves, Budapest), Ceglédi Laura (3-as rajtszám, 22 éves, Budapest), Jaszper Bernadett (4-es rajtszám, 23 éves, Vác), Kazány Lilla (5-ös rajtszám, 29 éves, Budapest), Malya Natália (6-os rajtszám, 24 éves, Siófok), Márki Adél (7-es rajtszám, 20 éves, Dabas), Szabó Kinga (8-as rajtszám, 25 éves, Szeged) és Toldi Jessica (9-es rajtszám, 22 éves, Budapest).

A műsorvezetői feladatokat Csöndör László Diaz, a Wellhello frontember-producere és Kiss Virág fitneszvilágbajnok látta el, akik mindketten a BioTechUSA márkanagykövetei. A zsűriben Fluor Tomi zenei- és médiaszemélyiség, Laky Zsuzsi szépségkirálynő, Oczella Eszter szépségkirálynő, WBPF Európa-bajnok és Magosi Zsombor személyi edző, Arnold Classic Europe 3. helyezett foglaltak helyet.

A zsűri Fotó: BioTechUSA

A zsűri egyhangú szavazata alapján 2019-ben a BioTechUSA For Her Lány címet Kazány Lilla kapta, amit a tavalyi győztes, Kass Amália adott át. A különdíjat pedig Bohus Regina vehette át, aki már tavaly is indult a BioTechUSA For Her Lány címért és akkor a Legjobb fizikum különdíjat vihette haza.

A nyertes: Kazány Lilla

Lillát kislánykorában az édesanyja beíratta egy tánciskolába, annak érdekében, hogy beépüljön az életébe a mozgás szeretete. Eleinte kötelező jelleggel járt az órákra, végül ez egy 9 évig tartó szerelemmé nőtte ki magát, versenyszerűen táncolta a latin-amerikai és standard táncokat. Tinédzserkorában azonban abbahagyta a versenytáncot, szépen lassan eltűnt az életéből a sport és megindult a súlygyarapodás. 1,5 évvel ezelőtt életmódot váltott, személyi edző segítségét kérte és 13 kg súlyfeleslegtől szabadult meg, 76 kg-ról 63 kg-ra fogyott. Elvégzett egy táplálkozási tanácsadó tanfolyamot is annak érdekében, hogy tudatosabban étkezzen és megismerje azokat a táplálékkiegészítőket, amik szükségesek a sportolás mellé.

A Mobilkoktél jóvoltából fehérjeporral készült smoothie-kat és BCAA-val készült frissítő limonádékat lehetett kóstolni, az Inglot sminkesei gyönyörű beach-ready-makeup-ot varázsoltak mindenkinek, a hangulatról pedig Lotfi Begi és Tigran gondoskodott.

(címlap fotó: BioTechUSA)


További cikkeink a témában

BiotechUSADiaz

Diaz fitt kulisszatitkai

Írta:
0

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket.

Kövess Facebook-on!
X