Főoldal > ÉV EDZŐJE > Man maker – Van élet a csirke-rizsen túl!

Man maker – Van élet a csirke-rizsen túl!

BiotechUSAedzésétkezés
0

Írta:

Ha már megy a Man maker gyakorlat, és azt is tudod, hogy juthatsz túl a holtponton, most abban is segítséget kapsz, mit egyél a szálkásításhoz.

A BioTechUSA Magyarország jóvoltából létrejött Man maker videósorozatban Magosi Zsombor személyi edző és Csórics Balázs színész vannak a segítségedre abban, hogy hogyan érdemes végigcsinálnod ezt a férfiaknak szóló, szálkásító edzésprogramot.

Az első részben a Man maker crossfit gyakorlatot mutatták be a fiúk, míg a Man maker sorozat második részében abban segítettek, hogy juthatsz túl az esetleges holtpontokon, és miért fontos célokat kitűznöd. Most pedig kiderül az is, hogy még a legjobb edzés is csak akkor működik, ha megfelelő étrendet követsz mellette – persze nem fogyókúrát, hanem egy helyesen összeállított diétát.

Balázs a sorozat 3. részében elmondja, ő miért szeret az étrendjében új dolgokat kipróbálni, megfigyelni, a változásra hogy reagál a teste, és azt is megmutatja, hogy van élet a csirke-rizsen túl is. Zsombortól megtudhatod, hol rontja el rengeteg testépítő a diétáját, és mit tehetsz, hogy te ne ess ugyanebbe a hibába. Ha kíváncsi vagy mindezekre, és arra is, melyik két étkezés a legfontosabb a fiúk szerint, nézd meg a legújabb videót!


További cikkeink a témában

BiotechUSADiaz

Diaz fitt kulisszatitkai

Írta:
0

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket.

Kövess Facebook-on!
X