Főoldal > ÉV EDZŐJE > Válaszd meg Az Év edzőit és nyerj!

Válaszd meg Az Év edzőit és nyerj!

Az év edzőjeBiotechUSAedző
0

Írta:

Második alkalommal hirdette meg országos versenyét a Well&fit online és print életmódmagazin, ahol a közönség bevonásával keressük az év legjobb edzőit 5+1 kategóriában.

A magazin közel két évtizede segít tanácsokkal ellátni az egészségesebb, sportosabb és tudatosabb életmódra vágyó olvasóit. Az Év edzője díj is azért született, hogy végre reflektorfénybe kerülhessenek azok az edzők, akik kitartó munkával, óriási erőfeszítéssel segítik a hozzájuk fordulókat, hogy egészségesebben, sportosabban élhessenek.

A versenyen a személyi edzőktől kezdve a hivatásos sportolók edzőjéig bárki részt vehet, aki jelentkezett, vagy akit jelöltek a versenyre. A verseny mostani, egyben záró szakaszában, 2019. november 17-ig személyi fitnesz edző, csoportos órát tartó fitnesz edző, prezenter, sportedző/csapatsport-edző kategóriában lehet szavazni arra az öt-öt jelöltre, akik a tavasz óta tartó jelentkezési időszak alatt a legtöbb ajánlást gyűjtötték össze kategóriájukon belül. Az év felfedezettjének járó díjat, a verseny szakmai zsűrije választja ki a kategória jelöltjei közül.

Még nem szavaztál? Itt az idő! A szavazatokat ide kattintva tudod leadni. Lehet, hogy rajtad múlik, ki birtokolja egy éven keresztül a megtisztelő Az Év edzője címek egyikét! Ráadásul ha szerencsés vagy, a voksolók között kisorsolt 25 ezer forintos BiotechUSA utalványok egyikét is megnyerheted.


További cikkeink a témában

BiotechUSADiaz

Diaz fitt kulisszatitkai

Írta:
0

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket.

Kövess Facebook-on!
X