diaz edzés
BiotechUSADiaz

Diaz fitt kulisszatitkai

Írta:
0

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket.

Image of gorgeous young fitness woman sitting in gym near window while make stretching exercises.
edzésfertőzés

Edzés után moss kezet!

Írta:
0

Hányan zuhanyoznak antibakteriális szappannal vagy samponnal, és vesznek-e fel tiszta ruhát edzés után? Csak a saját törülközőjét, borotváját, szappanát, vizes palackját használja-e mindenki?

51640305 - young couple eating together after jogging outdoor in nature
diétaedzés

Melyik edzés előtt mit érdemes enni?

Írta:
0

Rengeteg tippet hallhatsz avval kapcsolatban, mit javasolt fogyasztani edzés után, azonban az edzés előtti táplálkozásról már jóval kevesebb szó esik. Jogosan felmerül a kérdés, mit ajánlott enni futás, erősítő edzés vagy éppen jóga előtt.

izmos férfiak
BiotechUSAedzés

“Fájdalom nélkül nincs győzelem”

Írta:
0

Végéhez ért a Man maker, a BioTechUSA Magyarország 5 részes videósorozata egy kimondottan férfiaknak szóló, szálkásító edzésprogramról. Magosi Zsombor, személyi edző és Csórics Balázs, színész az utolsó részben összegzik az elmúlt időszak tapasztalatait.

man maker
BiotechUSAedzés

Man maker: a Supernova-ügy

Írta:
0

A Man maker-ös fiúktól már megtudhattad, mit érdemes enned, hogy a maximumot tudd kihozni az edzéseidből, és hatékony legyen az izomépítés. Azonban a helyes étrend mellett a táplálék kiegészítők sem hiányozhatnak.

Kövess Facebook-on!
X