Nyertesek

Az év edzője

103659011 - fit woman drinking vegetable green detox smoothie. raw food diet
diétaétkezés

Így étkezz, hogy fogyhass!

Írta:
6 hónapja 0 0

Étrendet írni nem bonyolult dolog, némi időráfordítás és gyakorlás után már rögzülnek az alapvetően fontos tények és adatok és pár perc alatt össze tudod rakni a másnapi étrendedet! Így biztosan nem lesz felesleges nassolás, plusz kalóriák és szépen kontrolláltan tudod szabályozni a testsúlyodat, akár fogyás, akár tömegnövelés a célod.

alakformálásedző

5 fontos kérdés, mielőtt kardiózni kezdesz

Írta:
6 hónapja 0 0

Úgy tűnik, örök és feloldhatatlan ellentét feszül a kardiózás rajongói és ellentábora között: van, aki szerint éjjel-nappal gyors gyalogolni, biciklizni kell, míg mások teljesen nélkülözik ezt a fajta mozgást céljaik eléréséhez. Mi most segítünk, hogy magad dönthess, „kinek hiszel”: összeszedtük, amit a kardióról tudni kell!

40364306 - happy young woman doing exercise on yoga mat at gym
edzésegészség

A legrövidebb edzés is fogyaszt

Írta:
7 hónapja 0 0

Vannak napok, amikor még 20 perced sincs arra, hogy elmenj az edzőterembe, nem beszélve egy teljes óráról? Ne légy elkeseredve: már egy egészen rövid ideig tartó magas intenzitású fizikai tevékenység (például egy gyors séta) is segít, hogy elérd vagy megtartsd a normál testsúlyodat, a The Science of Lifestyle Change c. újságban megjelent kutatás szerint.

35288252 - fitness, sport, powerlifting and people concept - sporty woman exercising with barbell in gym
edzőteremedzőtermi szokás

A 10 legidegesítőbb edzőtermi szokás

Írta:
7 hónapja 0 0

A fülhallgatón keresztül is átüvöltő zene, az edzőtárs sprintje, hogy elorozza előled az egyetlen szabad ellipszis trénert, a virágillatú parfüm, amely belengi az egész öltözőt, és még sorolhatnánk a számtalan edzőtermi szokást, ami téged is biztosan az őrületbe kergetett már legalább egyszer. Összegyűjtöttük a leggyakoribb és a bosszantóbb edzőtermi viselkedéseket.