Főoldal > DIÉTA > alacsony szénhidráttartalmú ételek – Nyereményjáték!

alacsony szénhidráttartalmú ételek – Nyereményjáték!

diétaszénhidrát
0

Írta:

Játssz velünk és nyerd meg a 10 GI-étrendről szóló könyv egyikét! Játszani szeretnék! Egyre többen tudatosan figyelünk az egészségünkre – ehhez természetesen hozzátartozik a rendszeres étkezés is. A most bemutatott kiadvány ezúttal nem csupán a finom ízeket helyezi előtérbe, de azt is szem előtt tartja, hogy az étel megfelelő alapanyagokból készüljön és emellett  egészséges is legyen – […]

Játssz velünk és nyerd meg a 10 GI-étrendről szóló könyv egyikét! Játszani szeretnék!

Egyre többen tudatosan figyelünk az egészségünkre – ehhez természetesen hozzátartozik a rendszeres étkezés is. A most bemutatott kiadvány ezúttal nem csupán a finom ízeket helyezi előtérbe, de azt is szem előtt tartja, hogy az étel megfelelő alapanyagokból készüljön és emellett  egészséges is legyen – megőrizve ezzel karcsú vonalainkat és egészségünket is.

Ahhoz, hogy egészséges, alacsony szénhidráttartalmú étrendjét bárki maga is össze tudja állítani, három csoportra osztották az alapanyagokat és a készételeket. Ennek megfelelően szabadon fogyasztható (húsok, tojás, hal, salátaolajok, leveles zöldségek és vízben gazdag saláták stb.), mértékekkel fogyaszthatók ( sajtok, mivel laktózt és szénhidrátot tartalmaznak) és kerülendő élelmiszerek szerepelnek a táblázatban. Ez utóbbi csoportba tartozik a cukor, méz, alkohol, szénsavas üdítők, a finom feldolgozású gabona- és liszttermékek, a burgonya, a sárgarépa, a rizs, árpa, köles és hüvelyesek valamint a gyümölcsök közül is sok pl. az alma, banán, cseresznye, dinnye, narancs és a szőlő.

Külön szerepelnek az 5g vagy annál kevesebb, a6-10 g közötti, valamint a 11-15 g szénhidrátot tartalmazó ételek, és mindegyik fejezetben előételek, főételek és desszertek is találhatók.

A receptek végén közlik az étel tápanyag-, kalória-, zsír-, szénhidrát-, és fehérjetartalmát. A kiadványt hasznos tálalási javaslatok, főzési praktikák és étvágygerjesztő fotók teszik még vonzóbbá mind az olvasni, mind a főzni vágyók számára.

Aréna 2000 Kiadó  
Ár: 3690 HUF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X