Főoldal > DIÉTA > Ízek, illatok, fortélyok

Ízek, illatok, fortélyok

0

Írta:

Játssz velünk és nyerd meg a 10 darab Ízek, illatok, fortélyok című könyv egyikét! Nyereményjáték Őszintén reméljük, a vidéki éléskamrákról szóló fejezetek arra ösztönzik majd az olvasót, hogy a konzervek és mirelitek világában, a túlterhelt hétköznapokon is szakítsanak időt a természet szépségeire, az évszakok apró változásaira. Leld örömüket te is újra a süteménysütésben, a savanyításban […]

Játssz velünk és nyerd meg a 10 darab Ízek, illatok, fortélyok című könyv egyikét! Nyereményjáték

Őszintén reméljük, a vidéki éléskamrákról szóló fejezetek arra ösztönzik majd az olvasót, hogy a konzervek és mirelitek világában, a túlterhelt hétköznapokon is szakítsanak időt a természet szépségeire, az évszakok apró változásaira. Leld örömüket te is újra a süteménysütésben, a savanyításban és a befőzésben, próbálják ki az egyszerű és természetes patikaszerek, illatos szépítőszerek és potpourrik elkészítését, ünnepeld az esztendő nevezetes ünnepeit az évszakra jellemző, természetes díszekkel és ételekkel!

0002093_1.jpg ()

Pazar képekkel illusztrált 40 remek ötlet és pompás fortély otthonod díszítéséhez, illatosításához. 70 zamatos étel receptje négy évszakra, köztük ínycsiklandó befőttek, pikáns savanyúságok és aranyszín zselék.

A vidék legjava kincsei, virágok és fűszernövények illatos párnákhoz, méhviasz gyertyákhoz, romantikus és rusztikus koszorúkhoz és virágfüzérekhez. Több mint 300 kép varázsolja elénk a vidéki udvarházak, gyümölcsösök és zöldségesek hamisítatlan hangulatát.

Nyerd meg te is a könyvet! Kattints ide, ha játszani szeretnél!

www.arena2000.hu  
OTTHON KÖNYVEK:
ÍZEK, ILLATOK, FORTÉLYOK
Remek, jól bevált receptek minden évszakra
Ár:  4 390 Ft

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X