Hozzávalók: • 100 g metéltre vágott céklasaláta• 1 db nagyobb alma• 5 dkg durvára tört dió• 5 dkg felkockázott mozzarella sajt• 2 evőkanál citromlé• 1 mokkáskanál méz• őrölt kömény• só• 1 dl víz• 1 db kornspitz Italjavaslatunk a saláta mellé: • 3 dl víz Így készítsd:Először az öntetet készítjük el: 1 dl vízben elkeverünk 2 evőkanál citromlevet, 1 mokkáskanál mézet, 1 mokkáskanál ecetes tormát, valamint […]
Hozzávalók:
• 100 g metéltre vágott céklasaláta
• 1 db nagyobb alma
• 5 dkg durvára tört dió
• 5 dkg felkockázott mozzarella sajt
• 2 evőkanál citromlé
• 1 mokkáskanál méz
• őrölt kömény
• só
• 1 dl víz
• 1 db kornspitz
Italjavaslatunk a saláta mellé:
• 3 dl víz
Így készítsd:
Először az öntetet készítjük el: 1 dl vízben elkeverünk 2 evőkanál citromlevet, 1 mokkáskanál mézet, 1 mokkáskanál ecetes tormát, valamint ízlés szerinti mennyiségű őrölt köményt és sót. Ezután egy tálban összekeverjük a lecsepegtetett, metéltre vágott céklasalátát, 1 db nagyobb méretű, szintén metéltre vágott almát, 5 dkg durvára tört diót és 5 dkg felkockázott mozzarella sajtot, majd az öntettel elkeverjük. A magos kiflivel (kornspitz) fogyasztjuk.