Főoldal > DIÉTA > A nap fogyókúrás receptje: almás-diós mozzarella céklával

A nap fogyókúrás receptje: almás-diós mozzarella céklával

diétaegészségfogyókúrarecept
0

Írta:

Hozzávalók: • 100 g metéltre vágott céklasaláta• 1 db nagyobb alma• 5 dkg durvára tört dió• 5 dkg felkockázott mozzarella sajt• 2 evőkanál citromlé• 1 mokkáskanál méz• őrölt kömény• só• 1 dl víz• 1 db kornspitz Italjavaslatunk a saláta mellé: • 3 dl víz Így készítsd:Először az öntetet készítjük el: 1 dl vízben elkeverünk 2 evőkanál citromlevet, 1 mokkáskanál mézet, 1 mokkáskanál ecetes tormát, valamint […]

0009345_1.jpg ()

Hozzávalók:

• 100 g metéltre vágott céklasaláta
• 1 db nagyobb alma
• 5 dkg durvára tört dió
• 5 dkg felkockázott mozzarella sajt
• 2 evőkanál citromlé
• 1 mokkáskanál méz
• őrölt kömény
• só
• 1 dl víz
• 1 db kornspitz

Italjavaslatunk a saláta mellé:

• 3 dl víz

Így készítsd:
Először az öntetet készítjük el: 1 dl vízben elkeverünk 2 evőkanál citromlevet, 1 mokkáskanál mézet, 1 mokkáskanál ecetes tormát, valamint ízlés szerinti mennyiségű őrölt köményt és sót. Ezután egy tálban összekeverjük a lecsepegtetett, metéltre vágott céklasalátát, 1 db nagyobb méretű, szintén metéltre vágott almát, 5 dkg durvára tört diót és 5 dkg felkockázott mozzarella sajtot, majd az öntettel elkeverjük. A magos kiflivel (kornspitz) fogyasztjuk.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X