Főoldal > DIÉTA > Hat hét alatt öt kiló – Így fogyózik Tom Cruise

Hat hét alatt öt kiló – Így fogyózik Tom Cruise

fogyássztárokTom Cruise
0

Írta:

A 45 éves sztár az elmúlt hónapokban jó pár kilót felszedett, így alig lehetett ráismerni a Mission impossible és a Vanília égbolt egykori szexis, szálkás sztárjára. Cruise korábban a makrobiotikus étrend híve volt, kerülte a tartósított élelmiszereket, a finomított cukrokat, a zsírt és az alkoholt. Sok párolt zöldséget és teljes kiőrlésű gabonát fogyasztott – most azonban […]

A 45 éves sztár az elmúlt hónapokban jó pár kilót felszedett, így alig lehetett ráismerni a Mission impossible és a Vanília égbolt egykori szexis, szálkás sztárjára. Cruise korábban a makrobiotikus étrend híve volt, kerülte a tartósított élelmiszereket, a finomított cukrokat, a zsírt és az alkoholt. Sok párolt zöldséget és teljes kiőrlésű gabonát fogyasztott – most azonban más módszert választott a fogyáshoz.

Fogyás David Beckham módra

A sármos színész, David Beckham, a híres angol focista segítségét kérte az edzésterv és a fogyókúrás étrend összeállításához. A brit sportember szigorú diétára fogta a színészt: a napi menü grillezett halból vagy csirkéből és sok-sok salátából, zöldségből állt. Nem maradhatott ki az étrendből a rengeteg gyümölcs sem. A napi több órás edzésben szerepelt a vívás, az aerobik, a futás és a gyaloglás is. 

Úgy tűnik, a Beckham-program sikeres: Tom Cruise hat hét alatt öt kilótól szabadult meg!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X