Főoldal > DIÉTA > 3 tuti könyvtipp karácsonyra – a wellness jegyében

3 tuti könyvtipp karácsonyra – a wellness jegyében

Liptai Claudiazsírégetés
0

Írta:

3. 2testŐr Sztárok titkai – a szakértő tippjei Ízelítő a könyvből – Liptai Clauida: “Szeretném, hogy a strandon, életemben először utánam fütyüljenek.” “2testŐr: Mi a cél?Liptai Claudia: A Szex és New York-ban láttam egyszer, hogy minden nőnek van egy farmerja, amibe bele szeretne egyszer férni. Nekem ez nem farmer, hanem egy szoknya meg egy nadrág, […]

3. 2testŐr Sztárok titkai – a szakértő tippjei

Ízelítő a könyvből – Liptai Clauida: “Szeretném, hogy a strandon, életemben először utánam fütyüljenek.”

2testŐr: Mi a cél?
Liptai Claudia: A Szex és New York-ban láttam egyszer, hogy minden nőnek van egy farmerja, amibe bele szeretne egyszer férni. Nekem ez nem farmer, hanem egy szoknya meg egy nadrág, amibe szeretnék egyszer beleférni.
2testŐr: Jó, de téged így szeretnek – jön ilyenkor ez a mondat.
Liptai Claudia: Mégsem, mert minden reggel jönnek az sms-ek. Van olyan, hogy 10 sms-ből 2 azt írja, hogy kövér disznó, takarodj a képernyőről. És nekem nem az a nyolc tűnik fel, hogy jaj, de aranyos vagy, de szeretünk, hanem az a kettő. És zavar, igen! De igazából saját magamért, mert igenis szeretném felvenni azt a szoknyát, azt a nadrágot, és szeretném, hogy a strandon, életemben először utánam fütyüljenek. Lehet, hogy nem ebben az életemben fognak, de hátha sikerül.”

0016330_1.jpg ()

2testŐr Sztárok titkai – a szakértő tippjei:

Hogyan lehet egy könyv egyben bulvár, tudományos, őszinte és alapos?! Mi a közös pont Béres Alexandrában, Gombos Edinában, Liptai Claudiában vagy éppen Ungár Anikóban?! Mikor-mit együnk, és mit ne együnk, ha végre rászánjuk magunkat az életmódváltásra? Külön-külön is izgalmas kérdések, a 2testŐr Sztárok titkai – a szakértő tippjei című könyvében viszont mindegyikre választ ad. Szabó László, a 2 testŐr hatóanyag-szakértője pedig 50 olyan gyógynövény, zöldség és gyümölcs legfontosabb tulajdonságait gyűjtötte össze, melyek segíthetnek a vérnyomásunk kordában tartásában, a gyógyszerek mellékhatásának csökkentésében vagy éppen azok helyettesítésében. A könyv olyan anyagok pozitív élettani tulajdonságairól is szól, mint az arany, az alga vagy a máriatövis. 
Partvonal Kiadó, 3490 HUF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X