Főoldal > DIÉTA > Béres Alexandra tanácsai a 21 napos diétához

Béres Alexandra tanácsai a 21 napos diétához

Béres Alexandradiétafogyókrasúlykontroll
0

Írta:

Eleged van az egyhetes „csodadiétákból” és unod már, hogy a jojóeffektus hatására mindig visszajönnek a kínkeservesen leadott kilók? Ha igen, akkor ideje kipróbálnod Béres Alexandra 21 napos programját! Ez a diéta a hagyományos fogyókúráknál gyorsabb és látványosabb fogyást ígér, Szandi programja azonban a kiegyensúlyozott étkezés alapszabályaira is odafigyel. Mínusz 3-6 kiló! A 3 hetes diéta […]

Eleged van az egyhetes „csodadiétákból” és unod már, hogy a jojóeffektus hatására mindig visszajönnek a kínkeservesen leadott kilók? Ha igen, akkor ideje kipróbálnod Béres Alexandra 21 napos programját! Ez a diéta a hagyományos fogyókúráknál gyorsabb és látványosabb fogyást ígér, Szandi programja azonban a kiegyensúlyozott étkezés alapszabályaira is odafigyel.

Mínusz 3-6 kiló!

A 3 hetes diéta során minimum három, jelentős túlsúly esetén pedig akár hat kilogrammot is fogyhatsz, ehhez azonban szigorúan be kell tartanod az előírt étrendet! A 21 nap alatt  nincs lehetőség, az ételek helyettesítésére, vagy az ebéd és a vacsora felcserélésre, mert az étrendben meghatározott fehérje-szénhidrát-zsír arány betartása elengedhetetlenül fontos! A diéta alapvetően az otthon készített ételekre épül. A diétázókat egy bevásárlólista is segíti. Így már a program legelső napján is dekagrammokra lebontva láthatod, hogy mire lesz szükséged!

Mire kell figyelned a diéta alatt?

A diétát bármikor elkezdheted – a lényeg, hogy ne add fel idő előtt!

  • Fel kell készülnöd arra, hogy a 3 hetes program során az előírtakon kívül nem nagyon ehetsz mást, mellőznöd kell tehát a nassolnivalókat és az alkoholt is!
  • A folyadékbevitelre viszont nagyon figyelj oda: legalább két-három liter vizet igyál meg naponta! 
  • A 21 napos étrend tartalmaz olyan ételeket is, amiket a cukorbetegek, valamint a liszt- tejérzékenyek nem fogyaszthatnak.
  • A várandós kismamáknak nem javasolt a program kipróbálása. Szandi nem ajánlja, hogy a kismamák szándékosan diétába kezdjenek, hiszen a terhesség ideje alatt nem a fogyásra, hanem az egészséges táplálkozásra kell leginkább törekedniük!

Mit tegyél a program befejezése után?

És hogy mi a teendő a program befejezése után? A „jojóeffektus” most sincs kizárva, hiszen ha a 21 nap leteltével visszatérsz a helytelen táplálkozási szokásaidhoz, a leadott kilók villámgyorsan visszakúsznak majd! Szandi szerint a program befejeztével a Súlykontroll program második szakaszára érdemes áttérni – ez vagy lassabb, tartósabb fogyást eredményez, vagy az elért „álomsúly” megtartását segíti.

Amennyiben a március 30-tól naponta közzétett receptekkel kapcsolatosan bármilyen kérdésed van, a www.beresalexandra.hu online tanácsadás oldalán felteheted kérdéseidet!

Ne feledd az alapszabályt: ha karcsú és egészséges szeretnél maradni, akkor a kiegyensúlyozott táplálkozásra nem csak néhány hétig kell odafigyelned!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X