Főoldal > DIÉTA > Miért hatékony az RFF?

Miért hatékony az RFF?

az epigallocatechin-3-gallate (EGCg)Az Reduce Fat Fast teljesen természetesoptimalizálja testünk gazdaságos energia felhasználását.összetevői zöld és jáva tea. A zöld tea egyik különleges hatóanyaga
0

Írta:

Ez az összetevő egy hét alatt akár 20-30%-kal csökkentheti a testben felgyülemlett zsírt! A zöld tea levelében található hatóanyagok elősegítik a zsírsejtek lebontását, és csökkentik az étvágyat. A RFF másik fontos alkotóeleme a jáva tea, ami felgyorsítja az anyagcserét, így elősegíti a káros salakanyagok és a zsírsejtek azonnali elégetését. Mindezt vizsgálatok is bizonyítják! Az RFF-el […]

Ez az összetevő egy hét alatt akár 20-30%-kal csökkentheti a testben felgyülemlett zsírt! A zöld tea levelében található hatóanyagok elősegítik a zsírsejtek lebontását, és csökkentik az étvágyat. A RFF másik fontos alkotóeleme a jáva tea, ami felgyorsítja az anyagcserét, így elősegíti a káros salakanyagok és a zsírsejtek azonnali elégetését.

Mindezt vizsgálatok is bizonyítják!

Az RFF-el több vizsgálatot és tesztet végeztek Franciaország egyik közismert laboratóriumában, melynek során bebizonyították, hogy az RFF összetevői csökkentik a testsúlyt és természetes hatóanyagainak köszönhetően nincsenek mellékhatásai.

…és akik kipróbálták!

Némethné Maráczi Évát kérdeztem mondja el tapasztalatait az Reduce Fat Fast-tel kapcsolatban.

0018957_1.jpg ()

Hány kiló voltál, amikor elkezdted szedni az RFF-et?

133 kg voltam, és már nagyon zavart a túlsúlyom. 50 éves vagyok, változó korba léptem és rájöttem, hogy komolyan kell vennem a dolgot, mert a plusz kilók súlyos egészségügyi problémákhoz vezethetnek. Mindemellett nő vagyok és hiú, zavart, hogy például nem tudom keresztbe tenni a lábam, vagy nem tudok magas sarkú cipőt felvenni.

Ekkor jelentkeztél az Reduce Fat Fast Nagy Fogyi Showjára?

Igen, nagyon megörültem, amikor olvastam az újságban, hogy fogyni vágyó embereket keresnek, úgyhogy rögtön felhívtam a megadott számot. Szerencsém volt, engem is beválaszottak, kaptunk RFF-et és onnan már ment minden magától.

Mi a helyzet most? Mennyit fogytál, változott valami az életedben?

4 hónap után 15 kg-ot fogytam, most -28 kg-nál tartok. Az életem rengeteget változott és csak pozitív irányba. Új munkahelyem van és biztos vagyok benne, hogy ezt annak is köszönhetem, hogy sokkal magabiztosabb és életvidámabb vagyok. Könnyebben mozgok, szeretek vásárolni, divatosan öltözködni! Újra igazi nőnek érzem magam!

Mit kellett tenned ezért? Szigorú diéta? Torna?

Nem, egyik sem. Naponta háromszor, főétkezések előtt két nagy pohár vízzel bevettem 1 tablettát és követtem a dobozban található étrendet. Az étrend egyáltalán nem szigorú és hazai dietetikus állította össze, így teljesen megfelel a magyar étkezési szokásoknak. Ráadásul van külön nőknek, férfiaknak, magas vérnyomásúaknak és cukorbetegeknek. Azt azért szeretném elmondani, hogy mint mindenhez ehhez is kell kitartás és Te magad!

Úgy tudom, nagyon népszerű is lettél, mióta szerepelsz a reklámfilmben…

Igen, folyamatosan megállítanak az utcán, megkeresnek levélben. A nagy érdeklődésre tekintettel megalakítottuk az RFF Klubbot is – http://rffklub.network.hu/ -, ahol a többi résztvevővel közösen szívesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre. Várunk Téged is a tagok között!

Hozd magad formába és nyerj!

Az Reduce Fat Fast most nemcsak abban segít, hogy megszabadulj felesleges kilóidtól, hanem, ha szerencsés vagy nyerhetsz is! Vásárolj és nyerd meg a 250.000 Ft összértékű fődíjat, ami egy teljes szépségnap, vagy a 200 db Marie Claire előfizetés egyikét.

Részletek a www.rff.hu oldalon.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X