Főoldal > DIÉTA > Megdöbbentő! Borzasztóan néz ki a világ legkövérebb embere! – fotóval!

Megdöbbentő! Borzasztóan néz ki a világ legkövérebb embere! – fotóval!

férfikövérségtúlsúly
0

Írta:

Az angol férfi 1990-ben még „csak” 192 kilót nyomott. Ezt követően azonban egy sikkasztási ügy miatt 12 hónap börtönbüntetésre ítélték, ahol a szerény étkezésnek köszönhetően alaposan lefogyott. Mason testvére, Louise, egy korábbi interjúban említette, hogy bátyja a börtönben nem tudott a gyorséttermi-láncoktól ételeket rendelni. A börtönben egészségesen táplálkozott, és kisebb adagokat fogyasztott, mint a civil […]

Az angol férfi 1990-ben még „csak” 192 kilót nyomott. Ezt követően azonban egy sikkasztási ügy miatt 12 hónap börtönbüntetésre ítélték, ahol a szerény étkezésnek köszönhetően alaposan lefogyott.

0022217_1.jpg ()

Mason testvére, Louise, egy korábbi interjúban említette, hogy bátyja a börtönben nem tudott a gyorséttermi-láncoktól ételeket rendelni. A börtönben egészségesen táplálkozott, és kisebb adagokat fogyasztott, mint a civil életben, így tekintélyes testsúlycsökkenést ért el.

Nővére arról is beszámolt, hogy a túlsúlyos férfi a börtönben rendszeresen kertészkedett, így a mozgásnak és a kosztnak köszönhetően egészségesnek tűnt. Az angol férfi sosem árulta el, hogy postai alkalmazottként miért sikkasztott. Testvére szerint élelmiszerre költötte volna az összeget. Mason a börtönbüntetése után mély depresszióba esett, ahonnan mind a mai napig nem tudott visszakapaszkodni. Ha sikerülne az operációm, új testtel új életet kezdenék – állítja a világ legsúlyosabb embere.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X