Főoldal > DIÉTA > 3 ok, amiért igyál szójaitalt

3 ok, amiért igyál szójaitalt

cukorbetegségszójavérnyomás
0

Írta:

A telítetlen zsírsavakban gazdad szójaital nagyon sok olyan anyagot tartalmaz, amely jótékony hatással van a szervezet működésére. Ma már számos különböző ízű szójaital közül válogathatsz az üzletek polcain. Lássuk, miért érdemes ezt a finomságot fogyasztanod: A szójaitalban található fehérje és vas segíti az izomzat regenerációs folyamatait, ezért bátran fogyaszd a finom italt sportolás vagy nehéz fizikai munka után.  A benne lévő […]

A telítetlen zsírsavakban gazdad szójaital nagyon sok olyan anyagot tartalmaz, amely jótékony hatással van a szervezet működésére. Ma már számos különböző ízű szójaital közül válogathatsz az üzletek polcain. Lássuk, miért érdemes ezt a finomságot fogyasztanod:

  • A szójaitalban található fehérje és vas segíti az izomzat regenerációs folyamatait, ezért bátran fogyaszd a finom italt sportolás vagy nehéz fizikai munka után. 
  • A benne lévő tápanyagoknak köszönhetőn a szójaital erősíti az immunrendszert és csökkenti a koleszterinszintet is.
  • Akkor is érdemes szójaitalt fogyasztanod, ha laktóz-intoleranciád van, és emiatt nem fogyaszthatsz tejet.

Tudtad?
Ázsiában nagyon kedvelik a szójaitalt. A távoli földrészen kedvező élettani hatásai miatt már évszázadokkal ezelőtt is szívesen  fogyasztották a szójaitalt.

$beszur$ 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X