Főoldal > DIÉTA > Maradj formában a nyaralás alatt is!

Maradj formában a nyaralás alatt is!

0

Írta: and

Ne legyél éhes Soha ne menj üres hassal társasági összejövetelre. Töltsd meg a gyomrod egészséges, diétás ételekkel, például gyümölcsökkel és zöldségekkel, így ha nassolásra, vagy falatozásra kerülne a sor, ellen tudsz majd állni a hizlaló finomságoknak.   Tarts mértéket Ha hatalmas kínálatú svédasztal vár a szállodában, igyekezz egészséges fogásokat választani, sovány fehér húst zöldségkörettel, gyümölcssalátát, […]

Ne legyél éhes

Soha ne menj üres hassal társasági összejövetelre. Töltsd meg a gyomrod egészséges, diétás ételekkel, például gyümölcsökkel és zöldségekkel, így ha nassolásra, vagy falatozásra kerülne a sor, ellen tudsz majd állni a hizlaló finomságoknak.

 

Tarts mértéket

Ha hatalmas kínálatú svédasztal vár a szállodában, igyekezz egészséges fogásokat választani, sovány fehér húst zöldségkörettel, gyümölcssalátát, vagy valamilyen levest, levesbetét nélkül. Étkezéskor tudd, hol a határ, kis adagokat fogyassz mindenből. Gondolj a falatnyi bikinidre, amiben csak a tökéletes alakod mutat jól!

 

alma.JPG ()

Beszélgess

Ha a baráti összejövetelen szeretnél ellenállni a csábító nassoknak és snack-eknek, ahelyett, hogy magad elé vennéd a chipses tálat, inkább járj körbe, és beszélgess mindenkivel. Csevegés közben nehéz enni, ha pedig megéheznél, a hizlaló falatok helyett egyél gyümölcsöt.

 

Maradj aktív

Ha a nyaralás előtt keményen edzettél, hogy minél jobb formában legyél, és ne kelljen szégyellned magad, ha bikinit veszel, akkor a szabadság alatt is mozogj rendszeresen. Az üdülőhelyeken sokféle nyári sportot próbálhatsz ki akár egyedül, akár csoportban. Nézz körül, milyen sportolási lehetőség van, és ne félj kipróbálni az újdonságokat: az aqua-fitnesz, a strandröplabda, a wakeboard is remek alakformáló, de az úszás, és egy kiadós séta is képes formában tartani.

 

Igyál sokat

Hogy elkerüld a kiszáradást, és legyőzd az éhséget, igyál minél több folyadékot. A legjobb hidratáló a víz, de választhatsz teát (cukor nélkül), és rostos gyümölcsleveket is, ezek is megfelelőek a szervezet hidratáltságához. Kerüld a cukros, édesített, szénsavas italokat, ezek nem túl egészségesek, és hizlalnak is. Az alkohollal is bánj csínján!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X