Főoldal > DIÉTA > A világ legegyszerűbb fogyókúrája kis pénztárcájúaknak

A világ legegyszerűbb fogyókúrája kis pénztárcájúaknak

0

Írta: and

A kúra lényege A fogyókúra során szinte mindent ehetsz, de el kell hagynod a vacsorát, az alkoholt és az édességeket. A szervezet megterhelése Szervezeted hálás lesz, ha ebéd után már csak gyümölcsöket nassolsz, és este 6 után már nem eszel szilárd ételt. Energikusabb, derűsebb leszel, hiszen a tested is többet pihenhet, nem kell egész nap […]

A kúra lényege

A fogyókúra során szinte mindent ehetsz, de el kell hagynod a vacsorát, az alkoholt és az édességeket.

A szervezet megterhelése

Szervezeted hálás lesz, ha ebéd után már csak gyümölcsöket nassolsz, és este 6 után már nem eszel szilárd ételt. Energikusabb, derűsebb leszel, hiszen a tested is többet pihenhet, nem kell egész nap az emésztéssel foglalkoznia.

Nehézségek

Bár nem tűnik nehéz diétának, mégis nehéz betartani, mert a legtöbb társasági esemény, családi vacsora az estékhez kötődik. Nagy a kísértés például, ha egy koktélbárban találkozunk a barátainkkal egy szülinapi buli apropóján. Ugyanakkor, ha az elcsábulás határán járunk, nyugodt lelkiismerettel kérhetünk valamilyen alacsony kalóriatartalmú alkoholmentes koktélt. Ha pedig nassolni vágyunk, szinte már mindenhol kaphatunk ’zöldséges mártogatóst’, amivel mégsem bűnözünk akkorát…

Kinek ajánlott?

Bárki elvégezheti ezt a kúrát, akaraterő csupán akkor kell hozzá, ha vacsorára hívnak bennünket… A diéta ideje alatt z édességfüggők pár szem mazsolával, vörös áfonyával, banánnal vagy joghurt alapú fagyival vigasztalódhatnak.

Pénztárcabarát?

Teljes mértékben. Itt nincsenek extra kiadások, kivéve, ha vacsora helyett ebben az időszakban zumba órákra jársz el.

Eredmény

Két hét alatt már látható az eredmény (2-3 kiló), de igazán látványos átalakulást egy kéthónapos kúra hozhat. Ennyi idő után már az is előfordulhat, hogy a szervezeted átáll az új életformára, és a továbbiakban már egyáltalán nem fog gondot okozni, hogy lemondj a vacsiról, az édességről vagy az alkoholról. Hajrá!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X