Főoldal > DIÉTA > Radikális testsúlyvesztés napok alatt – A Neera kúra

Radikális testsúlyvesztés napok alatt – A Neera kúra

0

Írta: and

Bár ő mindig is formás csaj volt, a kúra után a feneke kisebb és feszesebb lett. A bőre kisimult és virágzott. Egyedül az arca nem tetszett, a hirtelen súlycsökkenéstől beesett egy kicsit. Mivel én sem vagyok az akarat világbajnoka, és nem tudok huzamosabb ideig önsanyargató fogyókúrát csinálni, gondoltam én is kipróbálom. A kúra lényege A […]

Bár ő mindig is formás csaj volt, a kúra után a feneke kisebb és feszesebb lett. A bőre kisimult és virágzott. Egyedül az arca nem tetszett, a hirtelen súlycsökkenéstől beesett egy kicsit. Mivel én sem vagyok az akarat világbajnoka, és nem tudok huzamosabb ideig önsanyargató fogyókúrát csinálni, gondoltam én is kipróbálom.

A kúra lényege

A 10 napos kúra alatt kizárólag Neera szirupból készült italt vehetünk magunkhoz. Ez a lötty kanadai juharszirup és délkelet-ázsiai pálmaszirupok keveréke. Ha magában kóstolod ezt a sűrű folyadékot, iszonyatosan gejl ízt érzel. Szerencsére nem ilyen töményen kell inni, hanem egy 2 literes kancsóban össze kell keverni 1,7 liter vízzel, másfél deciliter frissen préselt citromlével és némi cayenne borssal. Így, hígítva is van egyfajta bukéja, de nem olyan rossz…

Sőt, jobb, ha megbarátkozol ezzel a juharszirup aromával, mert a következő 10 napban, a kúra ideje alatt csak ezt fogod fogyasztani.

Szervezet megterhelése

Ha nem készíted elő a fogyókúrát –pár napos ráhangoló diétával – szervezetedet biztosan megviseli ez a radikális étrendváltozás. Figyelj arra, hogy a kúra előtti és utáni napokon, hogy  gyorsan emészthető, könnyű ételeket egyél, kerüld a vörös húst és a fehér lisztből készült ételeket.

Nehézségek

A kúra ideje alatt semmilyen szilárd ételt nem fogyaszthatsz, továbbá tilos az üdítő, a kávé és a tea. Marad a víz, és esetleg a frissen préselt narancslé. A kúrához kifejezetten ajánlják még, hogy reggel igyunk meg fél liter langyos vizet egy teáskanálnyi Indus sóval vagy ha ez nem megy, akkor húzzunk le egy bögre hashajtó teát, ezzel fokozhatjuk a diéta tisztító hatását. Én ezt a harmadik nap után abbahagytam, a koplalás mellé nem hiányzott ez a reggeli tortúra. Sorstársaiddal egyébként több internetes fórumon, illetve a facebook Neera kúra oldalán is tarthatod a kapcsolatot a diéta ideje alatt.

Kinek ajánlott?

Ezt a fogyó- és méregtelenítő kúrát leginkább a nagy akaraterővel rendelkezőknek ajánlom. Persze ez a legjobb módszer, ha hirtelen kell több kilótól megszabadulnod, mert az álom pasid a következő hétre hívott randira. A sztárok közül Beyoncé esküszik erre a diétára.

Pénztárcabarát?

Ha végigcsinálod a kúrát, három doboz Neera szirupra lesz szükséged. Egy doboz ára 5-6.000 forint (attól függően, hogy hol veszed), így a 10 napos súlyvesztés ára 15-20.000 forint körül van.

Eredmény

Látványos súlycsökkenés másfél hét alatt. Mivel ez a diéta nem csak fogyaszt, hanem méregtelenít is, sokkal energikusabb leszel, a bőröd kitisztul, szinte lebegsz a sok elvesztett méreganyagtól. Amire vigyázni kell, az a fokozatos visszaállás. A kúra utáni első nap ne akarj rögtön lángost enni vagy sushi bárba menni. Én csak főtt zöldséget ettem, de még ez is hasmenés okozott. Szóval, ha ügyelsz az étrendedre, a kilók nem fognak visszaszökni… Hajrá!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X