Főoldal > DIÉTA > 7+1 diétás sztártrükk

7+1 diétás sztártrükk

0

Írta: and

Másfelől nekik dietetikusok, szakemberek, trénerek segítenek abban, hogy megtalálják a számukra megfelelő diétát. Most az ő trükkjeiket próbáljuk ellesni! Alicia Silverstone – bőrszépítő hústalanság A sztárt karrierje elején sokat cikizték gömbölyded formái miatt. Egy ideig fittyet hányt a kritikákra, aztán hiúsága győzött. Jó pár kilót dobott le annak köszönhetően, hogy átállt a vegetáriánus étkezésre. Állítása […]

Másfelől nekik dietetikusok, szakemberek, trénerek segítenek abban, hogy megtalálják a számukra megfelelő diétát. Most az ő trükkjeiket próbáljuk ellesni!

Alicia Silverstone – bőrszépítő hústalanság

A sztárt karrierje elején sokat cikizték gömbölyded formái miatt. Egy ideig fittyet hányt a kritikákra, aztán hiúsága győzött. Jó pár kilót dobott le annak köszönhetően, hogy átállt a vegetáriánus étkezésre. Állítása szerint semmi ördöngösség nincs a fogyókúrájában, csak annyi, hogy friss zöldségekből és gyümölcsökből készült ételeket fogyaszt, melyek mellé teljes kiőrlésű gabonatermékek kerülnek az asztalra. „Túlságosan imádok enni ahhoz, hogy mindenféle koplalással sanyargassam magam. Inkább lemondtam a húsról és a fehér lisztről, és így is maradt még ezernyi finomság az étlapomon! Ráadásul nem csak az alakom, de a bőröm is hálás az új étrendemért!”

sztar2.jpg ()Beyoncé Knowles – a vízimádó

Beyoncé szintén nem a nádszálvékony énekesnők közé tartozik. És bár férje (és persze számos rajongója) imádja karakteres popsiját, a híresség a koncertkörútjai előtt szereti formába hozni magát. Ehhez a világ legegyszerűbb módszerét alkalmazza: vizet iszik. „Minden étkezés előtt két pohárnyi, de legalább fél liter vizet iszom a kúra alatt. Mire elém rakják az ételt, szinte már nem is vagyok éhes. A rengeteg vízivás az anyagcserémre is jó hatással van, és energiával tölt fel”.

Demi Moore – titkos almás recept?

Bár Ashton Kutcher felesége tényleg nem rossz nő, azért valljuk be, az ő alakja igen csak sokat köszönhet plasztikai sebészeinek… Ugyanakkor ő váltig állítja, hogy pompás formáját annak köszönheti, hogy évek óta kizárta a cukrot és a zsírokat az étkezéséből. Ha viszont majd megveszik már egy kis édességért, akkor pár szelet almát vékonyan megken mogyoróvajjal. Állítólag ez az ízkombináció elég hosszú időre elfojtja vágyait a további édes bűnök iránt…


Jennifer Garner – ésszel csinálja

A kétszeres mami – számunkra nagyon szimpatikus módon – nem akart egyik szülése után sem villámgyorsan visszafogyni. Ehelyett élvezte a babázást, majd hat hónap eltelte után megálljt parancsolt a sütiknek, croissantoknak, és fehér kenyereknek. „Kidobáltam minden ártalmas dolgot a konyhából és a kamrából. Ezerféle salátát kotyvasztottam, zöldségből és gyümölcsből. Nem tagadtam meg magamtól a finom salátaönteteket és a napi egy kockányi csokit sem. Tudtam, hogy gyakorló anyaként nem irthatok ki minden jót az étrendemből, mert a két kis lurkó mellé kell az energia. Így is sikerült kevesebb, mint három hónap alatt újra a régi nadrágjaimba préselni magam!”

sztar4.jpg ()Gwyneth Paltrow – olcsón megússza

Brad Pitt ex-menyasszonya elől deszka-hátul léc típus, de forgatások előtt ő is „megőrül” egy kicsit, és szeret formába lendülni a filmre. Ilyenkor hetekig kizárólag alacsony kalóriatartalmú müzliszeleteket eszik, mazsolát nassol és bogyósgyümölcsökből készült smoothie-kat iszik.

Kate Hudson – a szerencsés alkat

Kate csodás, barackformájú fenekét a jó génjeinek köszönheti. Esküszik rá, hogy soha nem diétázott, de bevallja, hogy neki sem mindegy mi kerül a tányérjára. Rengeteg sushi és persze kizárólag organikus kaják (az organikus élelmiszereket növényvédő szerek vagy rovarölő szerek használata nélkül termesztik és állítják elő).

Kelly Osborne – a nagy átváltozó

sztar3.jpg ()Kelly aztán tényleg duci lány volt, mikor megismertük apukája valóságshowjában. Azóta eltelt jó pár év, és az Osborne lány rengeteg frizura- és stílusváltás után végre rátalált saját magára. Majdnem 20 kilótól szabadult meg, állítólag pofonegyszerű trükkökkel. Kisebb tányért használt az étkezések során, és az abba férő porciót soha nem lépte túl. Elkezdett reggelizni, így délre soha nem volt annyira éhes, hogy zabálási ámokfutást végezzen. Száműzte a gyümölcsléket és a szénsavas italokat, kizárólag vízzel oltotta a szomját. Délután négy után pedig kizárólag gyümölcsöket evett. Hát… ha tényleg ennyi a titka, akkor érdemes kipróbálnunk!

Rihanna – tojást tojással

Neki könnyű – legyinthetnénk – hiszen még nagyon fiatal, és különben is állandóan ugrabugrál a színpadon. Pedig Pihannának a popsija és a combjai bizony nem engednek túl nagy étkezési kilengéseket az énekesnőnek. Hogy kordába tartsa a problémás területeket, a sztár tojásfehérje diétát szokott tartani. A lényege, hogy a szénhidrátot a kúra idejére teljesen elhagyja, illetve hús helyett csak tojásfehérjét fogyaszt – főzve vagy sütve.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X