Főoldal > DIÉTA > Hogyan élj túl egy esküvőt túlevés nélkül?

Hogyan élj túl egy esküvőt túlevés nélkül?

esküvőlagzimértékletességtánctúlevés
0

Írta: and

Tippjeinket betartva nem kell amiatt aggódnod, hogy túleszed magad a lagzin, és még sóvárognod sem kell. Élvezz mindent mértékkel! Az asztalok roskadoznak a süteményektől és a koktéloktól? Nem kívánjuk azt, hogy sajgó szívvel kerüld ki őket, de ne pakolj tele egy egész tányért sütivel, hanem majszolj el egy-két darabot, és a koktélból is maximum egyet […]

Tippjeinket betartva nem kell amiatt aggódnod, hogy túleszed magad a lagzin, és még sóvárognod sem kell.

Élvezz mindent mértékkel!

Az asztalok roskadoznak a süteményektől és a koktéloktól? Nem kívánjuk azt, hogy sajgó szívvel kerüld ki őket, de ne pakolj tele egy egész tányért sütivel, hanem majszolj el egy-két darabot, és a koktélból is maximum egyet szürcsölgess el!

Csínján az előételekkel!

Ha sokfogásos étkezés vár rád, bizony nem lesz könnyű dolgod. Az előételnél érdemes spórolnod. Ne kóstold meg az összes variációt, csak azt, ami szimpatikus, és lehetőleg kalóriaszegény. Például egy-két falat sajtot, vagy lazacot kétszersülttel.

Egyél úgy, mint egy hölgy!

Az esküvő egy különleges alkalom, éppen ezért a nagy napon ennek megfelelően érdemes étkezni. Azaz nem szabad nekiesni a svédasztalnak, hanem érdemes szépen kiporciózni egy tányérra az adagot, és jól megrágni, élvezni minden falatot. A mértékletesség azért is fontos, mert ha már beleinvesztáltál némi pénzt egy elegáns ruhába, akkor a rengeteg elfogyasztott étel okozta hasfeszülés miatt ne érezd magad kellemetlenül.

eskuvo2.jpg ()

Ne hagyd ki a tortát!

Inkább miatta, mint érte. Azaz inkább fogyassz el egy szeletet az esküvői tortából, mint fájó szívvel figyeld, hogy mások hogyan élvezik az torta nyújtotta élvezeteket. Nem kell betolnod egy fél tortát, elég egy kis szelet, így is meglesz az édesség által felszabadított boldogsághormon adag – bűntudat nélkül.

Táncolj!

Egy lagzi persze nemcsak az eszem-iszomról, hanem a táncról is szól, szerencsére. Így, ha úgy érzed, mégis túlzásba estél, irány a táncparkett, és ropd önfeledten. Egy tánccal töltött este felér egy kemény edzéssel, így nem kell a másnapot vezekléssel és koplalással kezdened.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X