Főoldal > DIÉTA > Bébiétellel fogynak a sztárok

Bébiétellel fogynak a sztárok

0

Írta: and

A sztárok állítják, nekik bejött ez a bizarr fogyókúra, melynek során csak bébiételt lehet fogyaszani. Persze, ki ne álmodozna arról, hogy olyan karcsú, mint egy hollywood-i sztár? Hogy ő van a vakuk kereszttüzében, és a rajongók sorban állnak autogrammért? Hogy ő ad életmód magazinoknak tanácsot, hogyan lehet ezt az álomalakot megőrizni? Mindenki… Nos, mi abban […]

A sztárok állítják, nekik bejött ez a bizarr fogyókúra, melynek során csak bébiételt lehet fogyaszani.

Persze, ki ne álmodozna arról, hogy olyan karcsú, mint egy hollywood-i sztár? Hogy ő van a vakuk kereszttüzében, és a rajongók sorban állnak autogrammért? Hogy ő ad életmód magazinoknak tanácsot, hogyan lehet ezt az álomalakot megőrizni? Mindenki… Nos, mi abban tudunk neked segíteni, megosztjuk veled a celebek titkát, amivel, ha nem is jutsz el Hollywood-ig, de legalább kipróbálhatod az ő módszerüket.

A kúra lényege

A teljes diéta egy hónapig tart. Az első héten fokozatosan kell kiváltani a főétkezéseket bébiételekkel Először a reggelit, majd a vacsorát, hét végére pedig az ebédet is. Ezután következik a fogyókúra kemény része, amikor két hétig csupán bébiételen tengődsz. A negyedik héten pedig újra fokozatosan vissza kell állnod a szilárd táplálékokra. Rengeteg bébiétel közül választhatsz: gyümölcsös, zöldséges, húsos variációk állnak rendelkezésedre. A pürés ételeket a szervezeted könnyen megemészti, így nem lesz gond az anyagcseréddel sem.

Szervezet megterhelése

A bébiételek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és glutént, illetve tejfehérje, és tejcukor allergéneket sem. Egy üveg bébipapiban durván 40-100 kalória van. A fogyókúra ellenzői azt hangoztatják, hogy bár az ily módon fogyókúrázók egészséges ételeket vesznek magukhoz, de ezek a pürék csupán egy kisbaba számára tudnak biztosítani minden tápanyagot és vitamint.

bebi2.jpg ()Nehézségek

A fogyókúra ideje alatt biztosan hiányozni fog, hogy végre jó alaposan megrágj valamit. Folyamatosan csak nyelni a bébipapikat nem a legszívderítőbb dolog, de ha ilyenkor kedvenc karcsú filmsztárodra gondolsz, lehet, hogy túljutsz a holtponton…

Kinek ajánlott?

Celebkövető fanatikusoknak és kísérletező kedvű fogyókúrázóknak.

Pénztárcabarát?

Egy üveg bébiétel ára 250-400 Ft között mozog. Ha egy közepes 330 Ft-os átlagárat nézünk, és azt, hogy minimum 10-12 üveggel el fogsz fogyasztani naponta, akkor a teljes kúra kb. 70.000 forintodba kerülhet.

Eredmény

Ha sikerül betartanod az egy hónapos etapot, akkor 6-8 kilótól szabadulhatsz meg. Félő azonban, hogy ha abbahagyod a kúrát, viszont az életmódodon nem változtatsz, könnyen visszacsúsznak rád a kilók.

Van bevált fogyókúra tipped? Küldd el nekünk, és ha tényleg jó, leközöljük!  Ide várjuk az ötleteket: andrea.viniczai@sanomamedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X