Főoldal > DIÉTA > Top 6 zsírégető étel! (x)

Top 6 zsírégető étel! (x)

0

Írta:

Ha az étrendedbe beépítesz olyan ételeket, amelyek extra zsírégető hatással rendelkeznek, akkor megteszed a legkönnyebb lépést annak érdekében, hogy megszabadulj zsírpárnácskáidtól. Az eredmény még inkább szembetűnő, ha ezeket az ételeket fehérjében és rostban gazdag ételekkel kombinálod. A fehérjék proteinné alakításához a szervezeted 40 %-kal több energiát használ fel, mintha azt más forrásból (pl. szénhidrátból) biztosítanád. […]

Ha az étrendedbe beépítesz olyan ételeket, amelyek extra zsírégető hatással rendelkeznek, akkor megteszed a legkönnyebb lépést annak érdekében, hogy megszabadulj zsírpárnácskáidtól.

Az eredmény még inkább szembetűnő, ha ezeket az ételeket fehérjében és rostban gazdag ételekkel kombinálod. A fehérjék proteinné alakításához a szervezeted 40 %-kal több energiát használ fel, mintha azt más forrásból (pl. szénhidrátból) biztosítanád.

A zsírégetéshez egyél tehát minél több fehér húst, halat, tojást és tejterméket!

A zsírégetők szupertitkos listája

Felfedünk 6 olyan ételt, ami segít rajtunk túlsúlyos embereken is a régóta vágyott forma elérésében.

osszetevok.jpg ()1. Acai Berry

Az Acai bogyó rendkívül magas mikro tápanyagtartalommal bír. Hatalmas pálmákon nő az amazóniai esőerdőben és nem kis túlzással állítható, hogy ez a legtökéletesebb étel a világon a magas tápanyag, vitamin és ásványi anyagnak köszönhetően.

Kimagasló mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, nyomelemeket és étkezési rostot, ami a kutatások szerint elősegíti az emésztési rendszer egészséges működését és csökkenti a koleszterin-szintet.

2. Gránátalma

A gránátalma gyógyászati felhasználása 3 000 évre nyúlik vissza. Antioxidáns alkotórészei gyorsan felszívódnak, és nem toxikusak. Emellett baktérium-, vírus- és parazitaellenes hatását is igazolták.

A gránátalma az egyik legértékesebb antioxidáns hatású gyümölcs, amely támogatja az egészséges szívműködést. Kutatások kimutatták, hogy 20%-al képes csökkenteni a szervezet káros koleszterin szintjét.

3. Ananász

Az ananász felgyorsítja a zsírégetést és gyógyászati szempontból is kitűnő tápanyag beviteli forrás. Kiemelkedő emésztést elősegítő, vízhajtó és tisztító hatással rendelkezik. Vitamin, ásványi anyag és rost tartalma igen magas, ennek köszönhetően erősíti az immunrendszert.

4. Fahéj

A fahéj egyike a legrégebb óta használt gyógy- és fűszernövényeknek. Vírus és baktériumölő hatása van, gyógyítja az emésztési zavarokat, segít a cellulitisz eltüntetésében, szabályozza a vércukorszintet és még öregedés gátló hatása is van.

5. Zöld tea

A zöld tea javítja az emésztést, és elősegíti az emésztőrendszerbe került zsírok azonnali lebontását. Az egészségre kiható ereje legnagyobb mértékben a benne található nagy mennyiségű antioxidáns anyagok jótékony hatásának köszönhető.

hertz-logo.jpg ()6. Java Tea

A Délkelet-Ázsiából származó Jáva teának természetes vízhajtó hatása van, ezáltal segít megszabadulni a testünkben fölhalmozódott felesleges víztől. Gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, elősegíti a sejtekben tárolt zsírok lebontását.

1 ideális tipp a fogyasztáshoz

Ideális, ha a zsírégető ételeket napi rendszerességgel fogyasztod. Léteznek olyan táplálék-kiegészítő tabletták, amelyek a fenti természetes összetevőket együttesen tartalmazzák.

Ezek nem csodaszerek, de nagy mértékben hozzájárulhatnak ahhoz, hogy megszabaduljunk a fölös kilóktól

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X