Főoldal > DIÉTA > Katus Attila az étel-házhozszállítási piacon!

Katus Attila az étel-házhozszállítási piacon!

0

Írta:

  A vitál Konyha a 47. héttől (november 21.) kínál jóízű, de egyben egészséges étkezési lehetőséget. Rendelj jóízűt és egészségeset! A szolgáltatás különlegessége abból áll, hogy a hagyományos menühöz képest minimum 30- 50%-kal csökkentett felszívódó szénhidráttartalmú étkezést kínál, az ételek nem tartalmaznak hozzá- adott kristálycukrot illetve mesterséges édesítő- szert, helyette nyírfacukor (xilit) felhasználásával készülnek.   […]

  A vitál Konyha a 47. héttől (november 21.) kínál jóízű, de egyben egészséges étkezési lehetőséget.

Rendelj jóízűt és egészségeset!

A szolgáltatás különlegessége abból áll, hogy a hagyományos menühöz képest minimum 30- 50%-kal csökkentett felszívódó szénhidráttartalmú étkezést kínál, az ételek nem tartalmaznak hozzá- adott kristálycukrot illetve mesterséges édesítő- szert, helyette nyírfacukor (xilit) felhasználásával készülnek.

 

A nyírfacukor egy természetes és biztonságos édesítő  szer a cukor és a mesterséges szerek mellékhatásai nélkül, utóíze nincs.

cikk1_2_482x300.jpg () 

Ételeinket cukorbetegek is fogyaszthatják.

 A tészták, galuska elkészítéséhez csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeveréket használunk. Ételeink fogyasztása segít a felesleges kilók leadásában, a vércukorszint normalizálásában.  Hagyományos ételválasztékot kínálunk, de a recepteken és a főzési technikákon jelentősen változtattunk. Ételeink minimális zsiradék hozzáadásával készülnek, viszont magasabb a rost és fehérje tartalma. A receptek megváltoztatása során a rost, illetve zöldséghányadot jelentősen megemeltük. Főzelékeinket speciális sűrítési eljárással „saját anyaggal” sűrítve készítjük, zsiradék hozzáadása nélkül. Főzelékünk így egészségesebb és ráadásul karakteresebb ízű is lesz. Energiatartalma alacsony, rosttartalmának köszönhetően azonban megfelelően telít.

cikk1_3_logo.jpg ()Látogass el weboldalunkra, ahol részletesen bemutatjuk a felhasznált alapanyagokat illetve főzési technikákat: www.vitalkonyha.hu

“A Vitál Konyhával való együttműködésem során arra törekedtem, hogy az ország egyik legkorszerűbb konyhájában, egészségtudatos ételekkel nyújtsunk kiváló alternatívát a minőségi étel házhozszállítás területén. Mindvégig fontosnak tartottuk azt a szempontot, hogy finom és egészséges ételeket készítsünk, melyek hozzájárulnak az egészséges étkezési szokások kialakításához, az emésztőrendszer egészségének fenntartásához valamint, a testsúly szabályozásához. Ételeink rendszeres fogyasztásával nagy lépést tehetsz az egészséges életmód felé.”

Katus Attila

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X