Főoldal > DIÉTA > Ellenőrzött, vitamindús zöldségek: az egészség és a karcsú formák záloga (x)

Ellenőrzött, vitamindús zöldségek: az egészség és a karcsú formák záloga (x)

0

Írta:

Hamarosan itt a nyár, és rajtad már eluralkodni látszik a fürdőruhaszezon előtti pánik? Pedig egy kis odafigyeléssel könnyedén és gyorsan formába hozhatod magad! El a kezekkel a szénhidráttól, jöjjenek a friss zöldségek és a lédús, édes gyümölcsök! Nem mindegy viszont, hogy ezeket hol szerzed be. Ugyanis ha nem megfelelő forrásból válogatsz, könnyen lehet, hogy többet […]

kicsi.jpg ()Hamarosan itt a nyár, és rajtad már eluralkodni látszik a fürdőruhaszezon előtti pánik? Pedig egy kis odafigyeléssel könnyedén és gyorsan formába hozhatod magad! El a kezekkel a szénhidráttól, jöjjenek a friss zöldségek és a lédús, édes gyümölcsök!

Nem mindegy viszont, hogy ezeket hol szerzed be. Ugyanis ha nem megfelelő forrásból válogatsz, könnyen lehet, hogy többet ártasz szervezetednek, mint amennyit a kívánt vitaminbevitellel használhattál volna. Sokan nem is gondolnánk, hogy az ellenőrizetlen zöldségek és gyümölcsök mennyi káros anyagot szívhatnak magukba, és mennyi negatív behatás érheti őket, mire eljutnak a tányérunkig. Pedig egy kis körültekintéssel nem nehéz megtalálni a zöldség- és gyümölcsvásárlásra optimális üzletet.

Bízd magad te is inkább a garantált és ellenőrzött minőségre az ALDI-ban, ahol biztos lehetsz benne, hogy mindig I. osztályú termékeket emelsz le a polcról, amelyek ráadásul a szezonnak megfelelően szinte mindig magyar forrásból származnak.

Mind a 78 hazai ALDI üzletben minden termék – így a zöldségek és gyümölcsök is – külső laborok bevonásával olyan szigorú minőségellenőrzésen esnek át, amely a törvényben előírtakat is felülmúlja. Az ALDI tucatnyi munkatársa csak azzal foglalkozik, hogy a beszállítóktól érkező zöldségeket, gyümölcsöket méret, súly, átmérő, hossz és szélesség, hőmérséklet, cukorfok, keménység vagy íz alapján ellenőrizze. Elég alapos, nem igaz?nagy.jpg () Akinek még ez sem lenne elég, azt meggyőzheti az ALDI pénzvisszafizetési garanciája, amely a zöldségekre és gyümölcsökre is érvényes, így ha valamilyen oknál fogva az áruval mégis probléma merülne fel, azt az ALDI-ban kicserélik, vagy visszatérítik az árát.

Az ALDI-ban választott zöldségeket és gyümölcsöket így teljes bizalommal építheted be tavaszi étrendedbe és diétádba: bármit is emelj le a polcról, az garantáltan friss, egészséges és vitamindús lesz. Készülj te is a nyárra egészségesen és fitten az ALDI-val!

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X