Főoldal > DIÉTA > Légy magabiztos Nő, kívülről-belülről (X)

Légy magabiztos Nő, kívülről-belülről (X)

0

Írta:

Hámori Gabriella és a Dove 5 lépéses szépségprogram segít

5_lepes_nlc.hu_pr_150x225px.jpg ()Mindannyian megérdemlünk egy kis kényeztetést. Tudjuk, hogy ha a külsőnket rendben tartjuk, az lelkünkre is hatással lesz, így a tisztálkodásra vagy a bőrápolásra nem tekinthetünk úgy, mint ha az csak egy egyszerű rutinművelet lenne. A Dove az 5 lépéses szépségprogrammal egyszerre figyel a testünk, valamint a lelkünk megújulására, jól tudván, hogy a kiegyensúlyozott élet kulcsa a harmónia. Hámori Gabriella színésznő és Dr. Pónyai Katinka bőrgyógyász hónapról hónapra nyújtanak majd segítő kezet, hogy mindennapjaink részéve tegyük azokat a lépéseket, amelyekkel jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben.

„Katinkával arról beszélgettünk, hogy a megfelelő rendszeresség kialakítása az egyik legjobb dolog, amit saját magunkért megtehetünk. Az én szakmámban nehéz ezt elérni, hiszen sokszor éjszakákba nyúlnak az előadások, máskor korán kelek a próbák miatt. De mindenkinek meg kell találnia a magához illő rutint az olyan hétköznapinak tűnő teendőkben is, mint az arctisztítás vagy a bőrápolás. Ez segít nekem is, hogy kiegyensúlyozott legyek” – mesélte a gyönyörű színésznő.

5_lepes_nlc.hu_pr_150x225px_02.jpg ()„Én is mindig ezt tanácsolom, a betegeimnek is. Az az öt lépés, amire az elkövetkezendő hónapok alatt koncentrálunk, abban segít, hogy könnyedén kényeztessük bőrünket, s ezzel önmagunkat is – teszi hozzá Dr. Pónyai Katinka. – Hiszen nem is gondolnánk, hogy milyen kiemelkedő szerepe van az arctisztításnak, a dezodorálásnak, a hajápolásnak, a testtisztításnak vagy a testápolásnak a belső nyugalom megteremtésében.”

Májustól Dr. Pónyai Katinka minden hónapban újabb és újabb, a jó közérzet eléréséhez fontos témáról fog beszélgetni Hámori Gabriellával, mindjárt elsőként az arcápolásról.

Ez a lépés már csak azért is lényeges, mert arcunkat mutatjuk meg legtöbbször a külvilágnak, így tisztítására kiemelten érdemes odafigyelni.

További információ:
www.otlepes.hu
www.facebook.com/dove

5_lepes_nlc.hu_pr_482x300px.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X